Huddersfield ryösti pisteen Chelsealta ja varmisti sarjapaikkansa

Jalkapallo | Huddersfield ryösti pisteen Chelsealta ja varmisti sarjapaikkansa - Sarjanousija Huddersfield varmisti keskiviikkona sarjapaikkansa Valioliigassa myös ensi kaudelle, kun David Wagnerin suojatit pelasivat toiseksi viimeisellä ottelukierroksella 1-1 tasapelin Chelseata vastaan Stamford Bridgella.

Sarjanousija Huddersfield varmisti keskiviikkona sarjapaikkansa Valioliigassa myös ensi kaudelle, kun David Wagnerin suojatit pelasivat toiseksi viimeisellä ottelukierroksella 1-1 tasapelin Chelseata vastaan Stamford Bridgella.

Chelsealla tasapeli oli valtava pettymys, sillä se taistelee pääsystä Mestarien liigaan ensi kaudelle. Chelsea olisi noussut voitolla tasapisteisiin neljäntenä olevan Liverpoolin kanssa.

Jos Chelsea mielii Mestarien liigaan, on sen voitettava päätöskierroksella Newcastle vieraissa. Samanaikaisesti Liverpoolin tulisi hävitä Brightonille.

Neljä parasta joukkuetta etenee Valioliigasta suoraan Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Viidenneksi ja kuudenneksi sijoittuneet joukkueet pääsevät Eurooppa-liigaan. Manchester City, Machester United ja Tottenham pelaavat varmuudella Mestarien liigassa ensi kaudella.

Putoamiskamppailussa on vielä yksi putoajajoukkue selvittämättä. Jo ennen päätöskierrosta on selvillä, että Stoke ja West Bromwich putoavat ensi kaudeksi Championshipiin. Kolmas putoaja on joko Swansea tai Southampton.

Tästä näet sarjataulukon ennen päätöskierroksen otteluita. ManU kohtaa vielä tänään pelattavassa ottelussa West Hamin.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.