Huhuille sinetti – Wayne Rooney jatkaa uraansa MLS-liigassa

Jalkapallo | Huhuille sinetti - Wayne Rooney jatkaa uraansa MLS-liigassa - Viime kaudella Evertonin paidassa 10 maalia Valioliigassa iskenyt englantilaishyökkääjä Wayne Rooney siirtyy MLS-seura DC Unitedin riveihin. Everton vahvistaa 32-vuotiaan Rooneyn siirron verkkosivuillaan.

Viime kaudella Evertonin paidassa 10 maalia Valioliigassa iskenyt englantilaishyökkääjä Wayne Rooney siirtyy MLS-seura DC Unitedin riveihin. Everton vahvistaa 32-vuotiaan Rooneyn siirron verkkosivuillaan.

Rooneyn siirto toteutuu lopullisesti 10. heinäkuuta, kun MLS:n siirtoikkuna avautuu.

– Me kaikki Evertonissa kiitämme Wayneä hänen palveluksistaan seuralle ja toivomme hänelle menestystä seuraavan kolmen ja puolen vuoden aikana DC Unitedissa, Evertonin verkkosivuilla todetaan.

Rooney on edustanut ammattilaisuransa aikana vain Evertonia sekä Manchester Unitedia. Viime vuonna maajoukkueuransa lopettanut hyökkääjä pelasi Englannin A-maajoukkueessa 119 ottelua, joissa hän teki 53 maalia. Tuolla lukemalla hän on Englannin maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä.

Rooney on Valioliigan historian kaikkien aikojen toiseksi paras maalintekijä 208 osumalla. Edellä on ainoastaan Alan Shearer, joka paukutti uransa aikana 260 maalia Newcastlen paidassa.

DC Unitedin manageri Ben Olsen oli vielä toukokuun lopussa varovainen kommentoidessaan Rooney-siirtoa, mutta myönsi kiinnostusta olevan englantilaiskärkeen.

– Kiinnostusta löytyy meidän puoleltamme Wayne Rooneyhin, ja uskomme myös hänen leirinsä olevan kiinnostuneita siirrosta meille. Toivon todella, että siirto menee läpi, koska hän on erittäin hyvä pelaaja ja hän olisi upea lisä sarjallemme, Olsen kommentoi tuolloin Rooneyta koskevia siirtohuhuja.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.