Huippuhankinta! Anrei Hakulinen siirtyy KooKoosta Lukkoon

Jääkiekko | Huippuhankinta! Anrei Hakulinen siirtyy KooKoosta Lukkoon - Laitahyökkääjä Anrei Hakulinen on tehnyt Lukon kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. 30-vuotias Hakulinen on pelannut viimeisimmät kautensa KooKoossa.

Laitahyökkääjä Anrei Hakulinen on tehnyt Lukon kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. 30-vuotias Hakulinen on pelannut viimeisimmät kautensa KooKoossa.

– Tuon joukkueeseen luisteluvoimaa ja tykkään pysyä kiekossa. Sitä kautta pystyn luomaan itselleni ja ketjukavereilleni hyviä maalintekopaikkoja. Ylivoimaan pystyn tuomaan erilaisia variaatioita ja ratkaisuja. Nyt seuraava steppi Lukossa on kehittyä kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi. Sellaiseksi, jonka valmentaja voi laittaa milloin ja missä tilanteessa tahansa kentälle, Hakulinen kertoo Lukon tiedotteessa.

Kaudella 2018-19 Hakulinen teki piste-ennätyksensä, 17+24=41. Hän oli mainiossa pistevireessä myös päättyneellä kaudella, mutta kausi päättyi loukkaantumiseen helmikuussa. 47 ottelussa syntyi 35 (11+24) pistettä.

Hakulinen on pelannut Liigaa KooKoon lisäksi myös Pelicansissa (2014-16). Kuudella kaudella hän on koonnut 249 ottelussaan pisteet 58+79=137.

– Hän sopii pirun hyvin joukkueeseen vahvana ja hyvänä luistelijana. Taitava käsistään eikä kaihda myöskään maalineduspelaamista ja useasti hakeutuukin maalin lähettyville. Kuitenkin kokoa ja voimaa löytyy, eikä Hakulista helposti maalin edestä siirretä. Meillä hän on varmasti kärkikenttien pelaaja, ja pyrimme auttamaan häntä, jotta pelaisi meillä uransa tähän astisesti parhaat kaudet, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt uskoo.

Hakulisella on sopimuksen toiselle vuodelle pelaajan optio siirtymisestä ulkomaille.

Katso tästä Liiga-seurojen sopimustilanteet kaudella 2019-2020

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä