Huippuhankinta! Anrei Hakulinen siirtyy KooKoosta Lukkoon

Jääkiekko | Huippuhankinta! Anrei Hakulinen siirtyy KooKoosta Lukkoon - Laitahyökkääjä Anrei Hakulinen on tehnyt Lukon kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. 30-vuotias Hakulinen on pelannut viimeisimmät kautensa KooKoossa.

Laitahyökkääjä Anrei Hakulinen on tehnyt Lukon kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. 30-vuotias Hakulinen on pelannut viimeisimmät kautensa KooKoossa.

– Tuon joukkueeseen luisteluvoimaa ja tykkään pysyä kiekossa. Sitä kautta pystyn luomaan itselleni ja ketjukavereilleni hyviä maalintekopaikkoja. Ylivoimaan pystyn tuomaan erilaisia variaatioita ja ratkaisuja. Nyt seuraava steppi Lukossa on kehittyä kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi. Sellaiseksi, jonka valmentaja voi laittaa milloin ja missä tilanteessa tahansa kentälle, Hakulinen kertoo Lukon tiedotteessa.

Kaudella 2018-19 Hakulinen teki piste-ennätyksensä, 17+24=41. Hän oli mainiossa pistevireessä myös päättyneellä kaudella, mutta kausi päättyi loukkaantumiseen helmikuussa. 47 ottelussa syntyi 35 (11+24) pistettä.

Hakulinen on pelannut Liigaa KooKoon lisäksi myös Pelicansissa (2014-16). Kuudella kaudella hän on koonnut 249 ottelussaan pisteet 58+79=137.

– Hän sopii pirun hyvin joukkueeseen vahvana ja hyvänä luistelijana. Taitava käsistään eikä kaihda myöskään maalineduspelaamista ja useasti hakeutuukin maalin lähettyville. Kuitenkin kokoa ja voimaa löytyy, eikä Hakulista helposti maalin edestä siirretä. Meillä hän on varmasti kärkikenttien pelaaja, ja pyrimme auttamaan häntä, jotta pelaisi meillä uransa tähän astisesti parhaat kaudet, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt uskoo.

Hakulisella on sopimuksen toiselle vuodelle pelaajan optio siirtymisestä ulkomaille.

Katso tästä Liiga-seurojen sopimustilanteet kaudella 2019-2020

Tuoreimmat

Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue myös nämä