Huippuhankinta! Anrei Hakulinen siirtyy KooKoosta Lukkoon

Jääkiekko | Huippuhankinta! Anrei Hakulinen siirtyy KooKoosta Lukkoon - Laitahyökkääjä Anrei Hakulinen on tehnyt Lukon kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. 30-vuotias Hakulinen on pelannut viimeisimmät kautensa KooKoossa.

Laitahyökkääjä Anrei Hakulinen on tehnyt Lukon kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. 30-vuotias Hakulinen on pelannut viimeisimmät kautensa KooKoossa.

– Tuon joukkueeseen luisteluvoimaa ja tykkään pysyä kiekossa. Sitä kautta pystyn luomaan itselleni ja ketjukavereilleni hyviä maalintekopaikkoja. Ylivoimaan pystyn tuomaan erilaisia variaatioita ja ratkaisuja. Nyt seuraava steppi Lukossa on kehittyä kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi. Sellaiseksi, jonka valmentaja voi laittaa milloin ja missä tilanteessa tahansa kentälle, Hakulinen kertoo Lukon tiedotteessa.

Kaudella 2018-19 Hakulinen teki piste-ennätyksensä, 17+24=41. Hän oli mainiossa pistevireessä myös päättyneellä kaudella, mutta kausi päättyi loukkaantumiseen helmikuussa. 47 ottelussa syntyi 35 (11+24) pistettä.

Hakulinen on pelannut Liigaa KooKoon lisäksi myös Pelicansissa (2014-16). Kuudella kaudella hän on koonnut 249 ottelussaan pisteet 58+79=137.

– Hän sopii pirun hyvin joukkueeseen vahvana ja hyvänä luistelijana. Taitava käsistään eikä kaihda myöskään maalineduspelaamista ja useasti hakeutuukin maalin lähettyville. Kuitenkin kokoa ja voimaa löytyy, eikä Hakulista helposti maalin edestä siirretä. Meillä hän on varmasti kärkikenttien pelaaja, ja pyrimme auttamaan häntä, jotta pelaisi meillä uransa tähän astisesti parhaat kaudet, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt uskoo.

Hakulisella on sopimuksen toiselle vuodelle pelaajan optio siirtymisestä ulkomaille.

Katso tästä Liiga-seurojen sopimustilanteet kaudella 2019-2020

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä