Huippuhankinta! Anrei Hakulinen siirtyy KooKoosta Lukkoon

Jääkiekko | Huippuhankinta! Anrei Hakulinen siirtyy KooKoosta Lukkoon - Laitahyökkääjä Anrei Hakulinen on tehnyt Lukon kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. 30-vuotias Hakulinen on pelannut viimeisimmät kautensa KooKoossa.

Laitahyökkääjä Anrei Hakulinen on tehnyt Lukon kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. 30-vuotias Hakulinen on pelannut viimeisimmät kautensa KooKoossa.

– Tuon joukkueeseen luisteluvoimaa ja tykkään pysyä kiekossa. Sitä kautta pystyn luomaan itselleni ja ketjukavereilleni hyviä maalintekopaikkoja. Ylivoimaan pystyn tuomaan erilaisia variaatioita ja ratkaisuja. Nyt seuraava steppi Lukossa on kehittyä kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi. Sellaiseksi, jonka valmentaja voi laittaa milloin ja missä tilanteessa tahansa kentälle, Hakulinen kertoo Lukon tiedotteessa.

Kaudella 2018-19 Hakulinen teki piste-ennätyksensä, 17+24=41. Hän oli mainiossa pistevireessä myös päättyneellä kaudella, mutta kausi päättyi loukkaantumiseen helmikuussa. 47 ottelussa syntyi 35 (11+24) pistettä.

Hakulinen on pelannut Liigaa KooKoon lisäksi myös Pelicansissa (2014-16). Kuudella kaudella hän on koonnut 249 ottelussaan pisteet 58+79=137.

– Hän sopii pirun hyvin joukkueeseen vahvana ja hyvänä luistelijana. Taitava käsistään eikä kaihda myöskään maalineduspelaamista ja useasti hakeutuukin maalin lähettyville. Kuitenkin kokoa ja voimaa löytyy, eikä Hakulista helposti maalin edestä siirretä. Meillä hän on varmasti kärkikenttien pelaaja, ja pyrimme auttamaan häntä, jotta pelaisi meillä uransa tähän astisesti parhaat kaudet, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt uskoo.

Hakulisella on sopimuksen toiselle vuodelle pelaajan optio siirtymisestä ulkomaille.

Katso tästä Liiga-seurojen sopimustilanteet kaudella 2019-2020

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä