Hurja siirtohuhu: Zlatan tammikuussa Real Madridiin

Jalkapallo | Hurja siirtohuhu: Zlatan tammikuussa Real Madridiin - Espanjalaismedia Cadena Cope uutisoi verkkosivuillaan, että Real Madrid aikoo tehdä merkittävän pelaajakaupan tammikuun siirtoikkunassa hankkimalla MLS-liigassa Los Angeles Galaxyssa pelaavan ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovicin riveihinsä. Cadena Copen lähteiden mukaan 37-vuotias Ibrahimovic on maalinteko-ongelmista kärsineen Real Madridin hankintalistalla ykkösenä.

Espanjalaismedia Cadena Cope uutisoi verkkosivuillaan, että Real Madrid aikoo tehdä merkittävän pelaajakaupan tammikuun siirtoikkunassa hankkimalla MLS-liigassa Los Angeles Galaxyssa pelaavan ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovicin riveihinsä. Cadena Copen lähteiden mukaan 37-vuotias Ibrahimovic on maalinteko-ongelmista kärsineen Real Madridin hankintalistalla ykkösenä.

Real Madrid on virittelemässä Ibrahomivicille lainasopimusta, joka mahdollistaisi hänen pelaamisensa Espanjan suurseurassa ennen seuraavan MLS-kauden alkua. MLS:n kausi päättyy viimeistään joulukuun lopussa ja uusi kausi starttaa jälleen maaliskuussa.

Maaliskuussa 2018 LA Galaxyyn siirtynyt Ibrahimovic on MLS:n maalipörssissä toisena. Jälki on ollut totutun tehokasta, sillä Zlatan on tehnyt 26 ottelussa 22 maalia.

Maalinteko on tuottanut tällä kaudella Real Madridille suuria vaikeuksia. Se ei välttämättä ole ollut varsinainen yllätys, kun joukkueen monivuotinen hyökkäyksen ykköspyssy Cristiano Ronaldo siirtyi täksi kaudeksi italialaiseen Juventukseen.

Real Madrid on tehnyt yhdeksässä La Ligan ottelussa ”vain” 13 maalia ja on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena 14 sarjapisteellä. Real on onnistunut voittamaan vain yhden edellisestä viidestä sarjaottelustaan ja tehnyt näissä kaksi maalia.

MLS:ssä runkosarjassa pelataan viimeinen kierros tulevana viikonloppuna. Zlatanin edustaman LA Galaxyn täytyy voittaa sunnuntaina Houston Dynamo, jotta se pääsee mukaan pudotuspeleihin.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.