Huuhkajien vuoden 2022 MM-karsintalohko arvottu

Jalkapallo | Huuhkajien vuoden 2022 MM-karsintalohko arvottu - Huuhkajat arvottiin lohkoon D, jossa on vain viisi maata. Ylemmistä arvontakoreista lohkoon arvottiin Ranska ja Ukraina sekä kahdesta alemmasta korista Bosnia-Hertsegovina ja Kazakstan.

Vuoden 2022 MM-karsintalohkot Euroopan osalta arvottiin maanantai-iltana Zürichissä.

Huuhkajat arvottiin lohkoon D, jossa on vain viisi maata. Ylemmistä arvontakoreista lohkoon arvottiin Ranska ja Ukraina sekä kahdesta alemmasta korista Bosnia-Hertsegovina ja Kazakstan.

Lohkojen otteluohjelman odotetaan valmistuvan tiistain 8.12. aikana.

MM-karsinnat pelataan kymmenessä karsintalohkossa (A–J). Lohkojen voittajat etenevät Qatarissa vuonna 2022 pelattaviin  MM-kisoihin. Lohkoissa toiseksi sijoittuneet pelaavat kisapaikoista pudotuspelikierroksella Kansojen liigasta paikan jatkokarsinnassa lunastaneiden maiden kanssa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.