Huuhkajien vuosi alkoi 2-1-voitolla Jordaniasta – katso maalikooste

Suomen jalkapallomaajoukkuen tappiottomien otteluiden putki sai jatkoa torstaina 11. tammikuuta Abu Dhabissa pelatussa harjoitusottelussa, kun Jordania kaatui 2-1 (1-0) lukemin.

Joona Toivio ja Akseli Pelvas tekivät Suomen maalit. Toivion ensimmäisellä puoliajalla tekemä maali oli upea: vapaapotku noin 23 metristä upposi tyylikkäästi tolpan kautta sisään.

– Yksi tavoitteistamme oli jatkaa putkea ja tietysti voiton kautta. Toinen oli tehdä maali yhdeksännessä pelissä peräkkäin. Niissä onnistuimme, joten olen tietysti tyytyväinen. Saimme myös kolme uutta Huuhkaja-debytanttia ryhmään mukaan, päävalmentaja Markku Kanerva iloitsi Palloliiton verkkosivuilla.

– Jordania oli leireillyt pitkään ja pelasi joulupäivänä viimeksi. Jaksoimme lähtökohdat huomioon ottaen hyvin taistella, olen kokonaisuuteen tyytyväinen.

Pelillisesti ”Rive” näki ottelussa hyvää, mutta myös parannettavaa.

– Jesse Joronen jäi vähille torjuntatöille, joka on tietysti hieno asia. Maalinedustan puolustamisemme ei ollut tarpeeksi hyvää muutamassa tilanteessa, mutta niitä oli vähän. Olen tyytyväinen siihen, kuinka hyvin pelaajat omaksuivat puolustuspelaamisen asioita vain muutamien harjoitusten jälkeen.

– Hyökkäyksessä meillä oli vaihtelevaa suorittamista. Välillä syötöt karkailivat, mutta välillä saimme hienoja kombinaatioita. Maalipaikkoja toivoin, että olisimme pystyneet luomaan enemmän. Kokonaisuus oli tänään kuitenkin hyvin kontrollissa.

Suomen joukkueessa nähtiin kolme A-maajoukkuedebytanttia. FC Lahden Kalle Taimi vaihdettiin kentälle 43. minuutilla, kun Albin Granlund väänsi polveaan. Juho Pirttijoki pääsi irti 68. ja Benjamin Källman 82. minuuteilla.

Huuhkajat kohtaa mitä suurimmalla todennäköisyydellä Abu Dhabin leirin toisessa ottelussaan seurajoukkueen, eli kyseessä ei tule olemaan maaottelu.

https://www.youtube.com/watch?v=1-04z4PgBI4

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.