Huuhkajille huonoja uutisia – Tim Sparvilla pohjevamma

Jalkapallo | Huuhkajille huonoja uutisia - Tim Sparvilla pohjevamma - Suomen jalkapallomaajoukkue aloittaa taistelun EM-kisapaikasta lauantaina Tampereella, kun Huuhkajat kohtaa Unkarin kello 19.00 käynnistyvässä ottelussa.

Suomen jalkapallomaajoukkue aloittaa taistelun EM-kisapaikasta lauantaina Tampereella, kun Huuhkajat kohtaa Unkarin kello 19.00 käynnistyvässä ottelussa.

Huuhkaja-kapteeni Tim Sparvin pelaaminen ottelussa on epävarmaa, sillä Midtjlyllandin keskikenttäpelaaja kärsii pohjevammasta.

– Pohkeen kanssa pieniä ongelmia. Tällä hetkellä en tiedä, pelaanko lainkaan lauantaina. Pieni rasitusvamma, ja kun olen myös pelannut paljon viime aikoina, vamma ei ole helpottanut, Sparv sanoi keskiviikkona Ylelle.

Sparvin pelikunto selvinnee lopullisesti vasta ottelupäivänä.

– Lääkäri sanoi, että tämän vamman kanssa kestää kaksi viikkoa. Torstaina testaan treeneissä, katsotaan sitten. Jos tuntuu siltä, että pystyn pelaamaan, niin pelaan, Sparv sanoi.

Suomi on Unkaria vastaan selkeä ennakkosuosikki. Coolbet antaa Huuhkajien suoralle voitolle kertoimen 2,42. Lippuja otteluun voit ostaa täältä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.