Hyvää syntymäpäivää Sami Kapanen! Katso tästä yksi hänen uransa hurjimmista tilanteista

Todellinen suomalainen jääkiekkosuuruus, Sami Kapanen, viettää tänään syntymäpäiväänsä. Uransa vuonna 2014 KalPan riveissä lopettanut Kapanen täyttää tänään 45 vuotta.

Kapanen pelasi urallaan KalPassa, HIFK:ssa, Hartford Whalersissa, Carolina Hurricanesissa ja Philadelphia Flyersissa. Kapanen pelasi NHL:n runkosarjassa yhteensä 831 ottelua, joissa hän viimeisteli 189 maalia ja antoi 269 maaliin johtanutta syöttöä. Pudotuspeleissä hän pelasi 87 ottelua, joissa syntyi tehot 13+22. Maajoukkueen riveissä Kapanen voitti maailmanmestaruuden, kolme hopeaa ja kaksi olympiapronssia.

Kapanen pelasi upean uran ja yksi hänen uransa hurjimmista tilanteista tapahtui vuonna 2004 Philadelphia Flyersin ja Toronto Maple Leafsin välisessä pudotuspeliottelussa. Toronton kovaotteinen Darcy Tucker niittasi Kapasen laitaan taklauksella, jota pystyy vuosienkin jälkeen vielä seuraamaan erilaisissa videokoosteissa, joissa näytetään NHL:n kaikkein hurjimpia taklauksia.

Taklauksesta kovan iskun päähänsä saanut Kapanen halusi päästä nopeasti vaihtopenkille, mutta se ei onnistunut niin helposti. Kapasella oli vaikeuksia päästä jaloilleen tilanteessa, mutta hän kuitenkin onnistui saamaan itsensä vaihtopenkille ja hänen tilalleen saatiin uusi pelaaja kentälle. Hyvin pian Kapasen tilanteen jälkeen Jeremy Roenick teki Philadelphialle voittomaalin, joka vei Philadelphian jatkoon.

Alla olevalta videolta voit katsoa hurjimman tilanteen Sami Kapasen uralta.

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.