Hyvää syntymäpäivää Teemu Pukki – Katso tästä hänen upeat maalit Schalkea vastaan

Huuhkajien luottopelaaja ja tanskalaisessa Bröndbyssä pelaava Teemu Pukki viettää tänään syntymäpäiviään. 28 vuotta täyttävä Pukki on urallaan pelannut 61 A-maaottelua ja onnistunut tekemään niissä 10 maalia.

Pukki lähti 17-vuotiaana espanjalaiseen Sevillaan, jossa hän kuitenkaan ei onnistunut tekemään lopullista läpimurtoa edustusjoukkueeseen. Sevillasta tie toi takaisin Suomeen ja HJK:n riveihin. HJK:ssa Pukki pelasi erinomaisesti ja Schalkea vastaan Mestareiden Liigan karsinnoissa tehdyt maalit poikivat siirron saksalaiseen suurseuraan Schalkeen. Schalkesta tie vei Skotlantiin Celticiin, josta hän siirtyi vuonna 2016 nykyiseen seuraansa Bröndbyyn.

Alla olevalta videolta pääset katsomaan Pukin maalit Mestareiden Liigan karsinnoissa kotiottelussa Schalkea vastaan.

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.