Hyvää syntymäpäivää Teemu Pukki – Katso tästä hänen upeat maalit Schalkea vastaan

Huuhkajien luottopelaaja ja tanskalaisessa Bröndbyssä pelaava Teemu Pukki viettää tänään syntymäpäiviään. 28 vuotta täyttävä Pukki on urallaan pelannut 61 A-maaottelua ja onnistunut tekemään niissä 10 maalia.

Pukki lähti 17-vuotiaana espanjalaiseen Sevillaan, jossa hän kuitenkaan ei onnistunut tekemään lopullista läpimurtoa edustusjoukkueeseen. Sevillasta tie toi takaisin Suomeen ja HJK:n riveihin. HJK:ssa Pukki pelasi erinomaisesti ja Schalkea vastaan Mestareiden Liigan karsinnoissa tehdyt maalit poikivat siirron saksalaiseen suurseuraan Schalkeen. Schalkesta tie vei Skotlantiin Celticiin, josta hän siirtyi vuonna 2016 nykyiseen seuraansa Bröndbyyn.

Alla olevalta videolta pääset katsomaan Pukin maalit Mestareiden Liigan karsinnoissa kotiottelussa Schalkea vastaan.

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.