IFK Mariehamn hankki topparin IFK Norrköpingistä: ”Nuori ja lupaava pelaaja”

Veikkausliiga | IFK Mariehamn hankki topparin IFK Norrköpingistä:

IFK Mariehamnin joukkueen rakentaminen kaudelle 2019 jatkuu vauhdilla. Ahvenanmaalaisseuran uusin sopimuspelaaja on 21-vuotias keskuspuolustaja Tarik Hamza, joka allekirjoitti IFK Mariehamnin kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Hamza viihtyy IFK Mariehamnin tiedotteen mukaan parhaiten topparin paikalla, mutta hän pystyy pelaamaan tarvittaessa myös keskikentän keskustassa. Hamzalla on sekä Ruotsin että Bosnia-Hertsegovinan passi ja hän siirtyy Grönvittiin IFK Norrköpingistä, joskin viime kauden hän pelasi lainalla IK Sylviassa.

– Tarik on nuori ja lupaava pelaaja, jonka uskomme kehittyvän IFK Mariehamnissa. Olemme iloisia, että pääsimme hänen kanssaan kaksivuotiseen sopimukseen, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson toteaa seuran verkkosivuilla.

– Tarik oli IK Sylviassa puolustuksen avainpelaajia ja Grönvitt on sen jälkeen todella hyvä seuraava askel hänelle, uskoo Mattsson.

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.