Iginla palasi jäälle: ”En ole vielä lopettanut”

Jääkiekko | Iginla palasi jäälle:

Viime kaudella 80 ottelussa Colorado Avalanchea ja Los Angeles Kingsiä tehoilla 14+13=27 edustanut Jarome Iginla, 40, on palannut jääharjoituksiin ensimmäistä kertaa lonkkaleikkauksensa jälkeen.

NHL-jäillä 625 maalia takonut Iginla kävi hakemassa vauhtia AHL-seura Providence Bruinsin harjoituksista. Providence on hyökkääjän ex-seura Boston Bruinsin farmijoukkue. Iginla pelasi kaudella 2013-14 Bostonissa tehden 30+31=61 tehot.

Voimahyökkääjällä ei ole tällä hetkellä sopimusta minkään NHL-seuran kanssa. Mikäli Iginla mielii vielä pelata tällä kaudella, on hänen allekirjoitettava sopimus jonkin NHL-seuran kanssa ennen maanantain siirtoikkunan takarajaa.

Iginla osti viime keväänä talon Massachusettsista, joten hän harjoitteli tämän vuoksi lähimaaston joukkueen kanssa. Harjoittelupaikan järjestämisen uskotaan olevan Boston Bruinsin palvelus entiselle pelaajalleen, eikä niinkään indikaattori mahdollisesta sopimuksesta seuran ja pelaajan välillä.

Tästä voit katsoa Iginlan kaikki maalit Bruinsin paidassa kaudella 2013-14. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.