Iginla palasi jäälle: ”En ole vielä lopettanut”

Jääkiekko | Iginla palasi jäälle:

Viime kaudella 80 ottelussa Colorado Avalanchea ja Los Angeles Kingsiä tehoilla 14+13=27 edustanut Jarome Iginla, 40, on palannut jääharjoituksiin ensimmäistä kertaa lonkkaleikkauksensa jälkeen.

NHL-jäillä 625 maalia takonut Iginla kävi hakemassa vauhtia AHL-seura Providence Bruinsin harjoituksista. Providence on hyökkääjän ex-seura Boston Bruinsin farmijoukkue. Iginla pelasi kaudella 2013-14 Bostonissa tehden 30+31=61 tehot.

Voimahyökkääjällä ei ole tällä hetkellä sopimusta minkään NHL-seuran kanssa. Mikäli Iginla mielii vielä pelata tällä kaudella, on hänen allekirjoitettava sopimus jonkin NHL-seuran kanssa ennen maanantain siirtoikkunan takarajaa.

Iginla osti viime keväänä talon Massachusettsista, joten hän harjoitteli tämän vuoksi lähimaaston joukkueen kanssa. Harjoittelupaikan järjestämisen uskotaan olevan Boston Bruinsin palvelus entiselle pelaajalleen, eikä niinkään indikaattori mahdollisesta sopimuksesta seuran ja pelaajan välillä.

Tästä voit katsoa Iginlan kaikki maalit Bruinsin paidassa kaudella 2013-14. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.