IL: Teemu Pukki hylkäsi Bröndbyn jatkosopimustarjouksen – sopimus umpeutuu kesällä

Suomen maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukin pelaajasopimus Tanskan pääsarjaseura Bröndbyn kanssa umpeutuu kesällä 2018. Sopimusta on jäljellä viisi kuukautta.

Suomalaishyökkääjän agentti Teemu Turunen kertoi Iltalehdelle, että Bröndby haluaisi pitää Pukin, mutta Pukki ei ole hyväksynyt seuran jatkosopimustarjouksia.

Tanskan liigassa vakuuttavaa jälkeä tehneelle Pukille riittää kesällä ottajia, mikäli hänen agenttiaan on uskominen. Kyselyitä on tullut jatkuvasti.

– On tullut Etelä–Euroopasta, idemmästä, rapakon toiselta puolelta, Englannista – oikeastaan joka puolelta, Turunen sanoi IL:lle.

28-vuotias Pukki on tehnyt tällä kaudella seitsemän maalia Tanskan pääsarjassa. Suomessa FC KooTeePeeta ja HJK:ta edustanut hyökkääjä on pelannut ulkomailla Bröndbyn lisäksi espanjalaisen Sevillan, saksalaisen Schalken ja skotlantilaisen Celticin riveissä.

Pukki siirtyi kaudella 2011 HJK:sta Schalkeen, jonka verkkoon hän iski kolme osumaa Eurooppa-liigan karsinnassa. Lehtitietojen mukaan Schalke maksoi Pukista HJK:n ennätyssumman, 1,3 miljoonaa euroa

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.