Iltalehti: Liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Justin Danforth siirtyy KHL:ään

Jääkiekko | Iltalehti: Liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Justin Danforth siirtyy KHL:ään - SM-liigan parhaana pelaajana kaudella 2019-2020 palkittu kanadalaishyökkääjä Justin Danforth on siirtymässä Iltalehden tietojen mukaan ensi kaudeksi KHL:ään.
Justin Danforth. Kuva: Telia loves Liiga / YouTube

SM-liigan parhaana pelaajana kaudella 2019-2020 palkittu kanadalaishyökkääjä Justin Danforth on siirtymässä Iltalehden tietojen mukaan ensi kaudeksi KHL:ään.

27-vuotias Danforth voitti Liigan runkosarjan pistepörssin 27+33=60 tehopisteellä. Ensimmäisellä Liiga-kaudellaan Danforth sijoittui pistepörssissä viidenneksi merkkautettuaan 59 ottelussa 18+34=52 tehopistettä.

– Kaikki varmaan ymmärtävät, että ihan sellaista rahapussia meillä ei ole lähelläkään, että pystyisimme Danforthia täällä pitämään, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt totesi jo joulukuussa Lukon verkkosivuilla.

lltalehden mukaan Danforthin perässä oli useampi KHL-seura. Myös Jokerit oli kiinnostunut kanadalaishyökkääjän palveluksista.

– Meillä ei ollut mahdollisuutta kilpailla Danforthista. Hän menee tosi ison rahan perässä Venäjälle, Jokerien pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen totesi Iltalehdelle pari viikkoa sitten.

Lue Iltalehden juttu tästä.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä