Ilvekselle huippuvahvistus – Tendeng palaa Tampereelle

Jalkapallo | Ilvekselle huippuvahvistus - Tendeng palaa Tampereelle - Kausilla 2016 ja 2017 Ilveksen kannattajia ihastuttanut senegalilainen keskikenttäpelaaja Emile Paul Tendeng palaa Seinäjoelta Tampereelle ja Tammelaan tekemään taikojaan. Tendeng on allekirjoittanut Ilveksen kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen.
Kuva: ilvesedustus.fi

Kausilla 2016 ja 2017 Ilveksen kannattajia ihastuttanut senegalilainen keskikenttäpelaaja Emile Paul Tendeng palaa Seinäjoelta Tampereelle ja Tammelaan tekemään taikojaan. Tendeng on allekirjoittanut Ilveksen kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

25-vuotias Tendeng pelasi viime kaudella SJK:n paidassa 24 liigaottelua, joissa hän teki kaksi maalia ja syötti seitsemän. Tendengin, kuten koko SJK:n, kausi oli vaikea eikä SJK päättänyt käyttää Tendengin sopimuksessa ollutta optiota kaudesta 2019.

Tendeng valittiin debyyttikaudellaan Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi, parhaaksi keskikenttämieheksi ja hän antoi eniten maalisyöttöjä (8). Maaleja hän teki seitsemän.

– Emilen rooli tulee olemaan erilainen kuin ensimmäisellä kerralla. Hän on nyt yksi kokeneimmista kenttäpelaajista ja odotan häneltä enemmän johtajuutta. Emile kyllä tietää, että henkilökohtaisella menestyksellä ei ole väliä, jos joukkue ympärillä ei menesty, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo seuran verkkosivuilla.

– Olen takaisin kotona ja olen erittäin iloinen. Odotan innolla ensi kautta ja uskon, että saavutamme jotain hyvää. Nyt tarvitsemme kaikkien tukea ja kaudesta tulee hieno, kunhan teemme kaiken yhdessä, Tendeng sanoi Ilveksen Twitter-tilillä julkaistussa videossa.

Ilves on hankkinut siirtoikkunan aikana keskikenttäpelaaja Jairin Ykkösessä pelaavasta AC Oulusta sekä Aleksi Tarvosen KTP:sta. Viime kauden luottopelaajista Issa Thiaw siirtyi KuPSiin ja Jani Tanska FC Lahteen.

Lue lisää Ilveksen verkkosivuilta

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.