Ilves hankki Sveitsissä, Serbiassa ja Egyptissä pelanneen ghanalaishyökkääjän

 

Jalkapallo | Ilves hankki Sveitsissä, Serbiassa ja Egyptissä pelanneen ghanalaishyökkääjän - Veikkausliigakauteen valmistautuva Tampereen Ilves on solminut kauden 2019 kattavan sopimuksen ghanalaishyökkääjä Samuel Afumin kanssa.

Veikkausliigakauteen valmistautuva Tampereen Ilves on solminut kauden 2019 kattavan sopimuksen ghanalaishyökkääjä Samuel Afumin kanssa.

Afum harjoitteli viikon Ilveksen kanssa ja sinä aikana hän vakuutti valmennusjohdon osaamisestaan. Nyt osapuolten väliset neuvottelut on saatu valmiiksi ja Samuel liittyy keltavihreisiin kaudeksi 2019. Sopimuksessa on myös seuran optio kaudesta 2020. Sopimuksen voimaantulo edellyttää vielä pelaajan läpäisemän lääkärintarkastuksen. Samuel saapuu Tampereelle lääkärintarkastukseen tammikuussa.

Jouluaattona 28 vuotta täyttänyt Afum on pelannut urallaan mm. Sveitsin, Serbian ja Egyptin pääsarjoissa. Sveitsissä Samuel edusti maan suurseuroihin lukeutuvaa Young Boysia, jonka riveissä hän pelasi 65 ottelua Sveitsin pääsarjassa. Näissä otteluissa hän onnistui maalinteossa yhdeksän kertaa. Egyptin liigassa hän on pelannut 68 ottelua ja noissa otteluissa hän viimeisteli 18 maalia.

Afumin sopimuksen myötä Ilveksellä on kasassa 24 sopimusta tulevalle kaudelle.

Sopimuspelaajista keskikenttäpelaaja Alim Moundi etsii itselleen uutta seuraa agenttinsa johdolla ja hänen pelaamisensa Ilveksessä tulevalla kaudella on erittäin epätodennäköistä. Viime viikon testissä ollut keskikenttäpelaaja Yusif Daouda Moussa jatkaa Ilveksen harjoitusvahvuudessa myös vuodenvaihteen jälkeen.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.