Inter hankki Atlético Madridin luottotoppari Diego Godinin

Champions League | Inter hankki Atlético Madridin luottotoppari Diego Godinin - Atlético Madridia vuodesta 2010 lähtien edustanut keskuspuolustaja Diego Godin siirtyy kolmivuotisella sopimuksella Italian liigassa pelaavan Inter Milanin riveihin. Inter tiedotti Godinin sopimuksesta maanantaina verkkosivuillaan.

Atlético Madridia vuodesta 2010 lähtien edustanut keskuspuolustaja Diego Godin siirtyy kolmivuotisella sopimuksella Italian liigassa pelaavan Inter Milanin riveihin. Inter tiedotti Godinin sopimuksesta maanantaina verkkosivuillaan.

33-vuotias Godin siirtyy Interiin ilmaissiirrolla, sillä uruguaylaisen sopimus Atleticon kanssa loppui päättyneeseen kauteen.

Uruguayn A-maajoukkueessa 113 ottelua pelannut Godin voitti Atlético Madridin kanssa Espanjan mestaruuden vuonna 2014. Godin pääsi juhlimaan kahdesti Eurooppa-liigan voittoa (2012 ja 2018). Hän pelasi kahdesti myös Mestarien liigan finaalissa.

– Atlético ei ole vain seura minulle, vaan se on myös perheeni. On erittäin vaikea sanoa hyvästit, Godin sanoi toukokuussa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

https://www.youtube.com/watch?v=COK7LYt5_2I

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.