IS: Pohjois-Amerikassa kiekkoileva Sebastian Repo haastoi Tapparan oikeuteen

Jääkiekko | IS: Pohjois-Amerikassa kiekkoileva Sebastian Repo haastoi Tapparan oikeuteen - Pohjois-Amerikassa NHL:n farmisarja AHL:ssä tällä kaudella kuusi ottelua pelannut jääkiekkoilija Sebastian Repo on haastanut entisen työnantajansa Tampereen Tapparan oikeuteen, kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

Pohjois-Amerikassa NHL:n farmisarja AHL:ssä tällä kaudella kuusi ottelua pelannut jääkiekkoilija Sebastian Repo on haastanut entisen työnantajansa Tampereen Tapparan oikeuteen, kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

IS tietää kertoa, että Pirkanmaan käräjäoikeuteen jätetyn haastehakemuksen mukaan riidassa on kyse maksamatta jätetyistä lomakorvauksista, joiden suuruus on yhteensä yli 14 000 euroa. Repo hakee korvauksia oikeusteitse asianajajansa välityksellä ja hän velvoittaa vastaajan korvaamaan myös oikeudenkäynti- ja asianajajakulunsa.

– Tässä ei ole kyse rahasta, vaan pelaajan oikeuksista. Tämä on tavallaan ennakkotapaus, jossa haetaan ratkaisua siihen, onko pelaajalla oikeus lomakorvaukseen työsuhteen päättyessä pitämättä olleista vuosilomistaan, Revon asiainhoitaja ja pelaaja-agentti Tomi Haula kertoi IS:lle.

Tamhockey Oy:n toimitusjohtajan Mikko Leinosen mukaan Tapparan näkemys on, että lomakorvaukset sisältyivät pelaajan saamaan palkkaan.

– Yritimme ratkaista kiistan neuvottelemalla, mutta emme valitettavasti onnistuneet siinä, Leinonen kommentoi.

22-vuotias Repo pelasi Tapparassa kaksi kautta (2016-17 ja 2017-18). Tällä kaudella NHL-seura Florida Panthersin varaama Repo on tehnyt Springfieldin paidassa AHL:ssä kuudessa ottelussa tehot 1+2=3. Repo oli voittamassa Tapparan kanssa Suomen mestaruutta keväällä 2017.

Lue koko juttu Ilta-Sanomien verkkosivuilta.

Tuoreimmat

Anthony Olusanya siirtyy HJK:hon: ”Hänellä on poikkeuksellinen kyky päästä maalipaikoille”

HJK ja Anthony Olusanya, 20, ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kaudet 2021 ja 2022, ja siinä on optio kaudesta 2023.

Video: Markus Nurmi teki Liiga-historian nopeimman maalin – kiekko verkkoon neljässä sekunnissa!

TPS:n hyökkääjä Markus Nurmi onnistui lauantain Liiga-kierroksella maalinteossa ainoastaan neljän sekunnin pelin jälkeen ottelussa Porin Ässiä vastaan.

TPS:n pisteputki jatkuu, Tapparalle viides voitto putkeen – katso lauantain Liiga-pelien maalikoosteet

Liigassa pelattiin lauantaina seitsemän ottelun kierros. Voittoihin ylsivät HIFK, Ilves, SaiPa, Lukko, TPS, Tappara ja Sport. TPS venytti pisteputkensa jo yhden ottelun mittaiseksi ja Tapparan voittoputki venähti viiteen peliin.

Tästä pääset katsomaan Diego Maradonan uran hienoimpia hetkiä

Yksi kaikkien aikojen parhaimmista jalkapalloilijoista, Diego Maradona, kuoli keskiviikkona sydänkohtaukseen 60-vuotiaana.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.