IS: Pohjois-Amerikassa kiekkoileva Sebastian Repo haastoi Tapparan oikeuteen

Jääkiekko | IS: Pohjois-Amerikassa kiekkoileva Sebastian Repo haastoi Tapparan oikeuteen - Pohjois-Amerikassa NHL:n farmisarja AHL:ssä tällä kaudella kuusi ottelua pelannut jääkiekkoilija Sebastian Repo on haastanut entisen työnantajansa Tampereen Tapparan oikeuteen, kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

Pohjois-Amerikassa NHL:n farmisarja AHL:ssä tällä kaudella kuusi ottelua pelannut jääkiekkoilija Sebastian Repo on haastanut entisen työnantajansa Tampereen Tapparan oikeuteen, kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

IS tietää kertoa, että Pirkanmaan käräjäoikeuteen jätetyn haastehakemuksen mukaan riidassa on kyse maksamatta jätetyistä lomakorvauksista, joiden suuruus on yhteensä yli 14 000 euroa. Repo hakee korvauksia oikeusteitse asianajajansa välityksellä ja hän velvoittaa vastaajan korvaamaan myös oikeudenkäynti- ja asianajajakulunsa.

– Tässä ei ole kyse rahasta, vaan pelaajan oikeuksista. Tämä on tavallaan ennakkotapaus, jossa haetaan ratkaisua siihen, onko pelaajalla oikeus lomakorvaukseen työsuhteen päättyessä pitämättä olleista vuosilomistaan, Revon asiainhoitaja ja pelaaja-agentti Tomi Haula kertoi IS:lle.

Tamhockey Oy:n toimitusjohtajan Mikko Leinosen mukaan Tapparan näkemys on, että lomakorvaukset sisältyivät pelaajan saamaan palkkaan.

– Yritimme ratkaista kiistan neuvottelemalla, mutta emme valitettavasti onnistuneet siinä, Leinonen kommentoi.

22-vuotias Repo pelasi Tapparassa kaksi kautta (2016-17 ja 2017-18). Tällä kaudella NHL-seura Florida Panthersin varaama Repo on tehnyt Springfieldin paidassa AHL:ssä kuudessa ottelussa tehot 1+2=3. Repo oli voittamassa Tapparan kanssa Suomen mestaruutta keväällä 2017.

Lue koko juttu Ilta-Sanomien verkkosivuilta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.