JAA

Kaksi edellistä kautta NHL-seura Vegas Golden Knightsissa kiekkoillut Erik Haula on kaupattu Carolina Hurricanesiin.

Vegas saa vaihtokaupassa pääosin AHL:ssä pelanneen hyökkääjän Nicolas Royn ja ehdollisen viidennen kierroksen varausvuoron.

28-vuotias Haula joutui viime marraskuussa polvileikkaukseen, jonka takia hän pelasi NHL:n runkosarjassa vain 15 ottelua.

Porilaislähtöinen kiekkoilija teki kaudella 2017-2018 oman piste-ennätyksensä NHL:ssä merkkauttamalla 76 runkosarjaottelussa 29+26=55 tehopistettä. Vegas eteni kyseisellä kaudella Stanley Cup -finaaleihin.

Haula pääsee pelaamaan Carolinassa mm. Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen kanssa. Lisäksi Janne Kuokkanen ja Saku Mäenalanen sekä kykyjenetsijä Ville-Valtteri Virta kuuluvat Hurricanesin organisaatioon.

– Erik on taitava ja kokenut pelaaja, joka on ollut tehokas tasakentällisin ja erikoistilanteissa. Odotamme hänen olevan kunnossa harjoitusleiriä varten, Carolinan GM Don Waddell kertoi NHL:n verkkosivuilla.

Vegasin palkkakatto on Haulan kauppaamisesta huolimatta edelleen vajaat 5 miljoonaa plussalla, eli sen täytyy tehdä Haulan kauppaamisen lisäksi myös muita siirtoja.

Haula on edustanut Golden Knightsin lisäksi NHL:ssä Minnesota Wildia, jossa hän pelasi neljä kautta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.