SM-liiga

Mika Järvinen Jukureihin – Samuli Piipposelle jatkosopimus

Jukurien maalivahtikaksikko muuttuu kolmikoksi, kun kokenut maalivahti Mika Järvinen, 32, liittyy joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella. Puolustaja Samuli Piipponen jatkaa Jukurien takalinjoilla myös kauden loppuun asti.

Ässien puolustus vahvistuu kahdet MM-kisat pelanneella Joonas Järvisellä

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Joonas Järvisen kanssa. Kokenut 31-vuotias puolustaja tuo mukanaan mittavan kokemuksen kansainvälisistä otteluista; Järvinen on pelannut urallaan kahdet MM-kisat, 175 KHL-ottelua, 129 AHL-ottelua sekä 371 Liigaottelua.

Video: Markus Nurmi teki Liiga-historian nopeimman maalin – kiekko verkkoon neljässä sekunnissa!

TPS:n hyökkääjä Markus Nurmi onnistui lauantain Liiga-kierroksella maalinteossa ainoastaan neljän sekunnin pelin jälkeen ottelussa Porin Ässiä vastaan.

TPS:n pisteputki jatkuu, Tapparalle viides voitto putkeen – katso lauantain Liiga-pelien maalikoosteet

Liigassa pelattiin lauantaina seitsemän ottelun kierros. Voittoihin ylsivät HIFK, Ilves, SaiPa, Lukko, TPS, Tappara ja Sport. TPS venytti pisteputkensa jo yhden ottelun mittaiseksi ja Tapparan voittoputki venähti viiteen peliin.

Risto Dufva jatkaa Vaasan Sportin päävalmentajana: ”Mikään mikä on helposti saavutettavissa ei ole tavoittelemisen arvoista”

Vaasan Sport ja päävalmentaja Risto Dufva ovat solmineet kautta 2021-22 koskevan jatkosopimuksen.

Video: Juhamatti Aaltonen takoi paluupelissään tehot 0+4

Kärppien kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen tehnyt ja edellisen pelinsä viime keväänä pelannut "Iin taikuri" oli vahvassa vireessä merkkauttamalla heti tehot 0+4.

Jouko Myrrä jatkaa Ilveksen päävalmentajana

Ilves ja seuran liigajoukkueen päävalmentaja Jouko Myrrä, 51, ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Apuvalmentajista Marko Ojanen, 47, jatkaa Ilveksessä kaksivuotisella sopimuksella ja Pasi Saarinen, 43, vuoden mittaisella sopimuksella.

Jukurit yllätti Ilveksen – katso lauantain Liiga-pelien maalikoosteet

Liigassa pelattiin lauantaina seitsemän ottelun kierros. Suurin yllätys koettiin Mikkelissä, kun sarjajumbo Jukurit kaatoi Liigan kärkijoukkue Ilveksen 5-3.

Eetu Tuulola ja Rasmus Hämäläinen SaiPaan

SaiPan hyökkäys vahvistuu Eetu Tuulolalla ja Rasmus Hämäläisellä.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

Tuoreimmat