JAA

Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi teki kauden toisen maalinsa NHL:ssä, kun Edmonton Oilers voitti Los Angeles Kingsin lukemin 3–2 torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa.

Puljujärvi vei Oilersin 1–0-johtoon jo reilun minuutin pelin jälkeen. Maalille noussut Puljujärvi ehti ensimmäisenä Drake Caggiulan laukomaan irtokiekkoon ja suti kiekon verkkoon. Osuma hyväksyttiin lopulta videotarkistuksen jälkeen.

Puljujärvi pelasi Edmontonin kakkosketjussa yhdessä Caggiulan ja Ryan Nugent-Hopkinsin kanssa. Hänelle kertyi jääaikaa 12.07.

Tasaisen kamppailun ratkaisu nähtiin ajassa 57:40, kun Edmontonin ruotsalaispuolustaja Oscar Klefbom onnistui ylivoimalla. Mikko Koskinen jatkoi vahvaa virettään tolppien välissä ja pysäytti Edmontonin maalilla 30 laukausta. Oilersin selkeäksi ykkösmaalivahdiksi tällä kaudella noussut Koskinen on nyt voittanut 11 pelaamastaan ottelustaan peräti seitsemän.

Katso Oilers-Kings ottelun maalikooste videolta. Edmonton on nyt voittanut kaksi edellistä otteluaan ja on läntisessä konferenssissa kymmenentenä.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.