Jääpalloliitto hakee toiminnanjohtajaa

Talviurheilu | Jääpalloliitto hakee toiminnanjohtajaa - Suomen Jääpalloliitto – Finlands Bandyförbund ry (SJPL) hakee 1.2.2019 alkaen toiminnanjohtajaa 

Talviurheilu | Jääpalloliitto hakee toiminnanjohtajaa - Suomen Jääpalloliitto – Finlands Bandyförbund ry (SJPL) hakee 1.2.2019 alkaen toiminnanjohtajaa 

Suomen Jääpalloliitto – Finlands Bandyförbund ry (SJPL) hakee 1.2.2019 alkaen toiminnanjohtajaa 

Toiminnanjohtajan tehtävänä on vastata liiton operatiivisesta toiminnasta ja taloudesta sekä kehittää strategisesti Suomen jääpallon kansallista toimintaa, olosuhteita ja lajin brändiä siten, että jääpallolla on edellytykset niin kansallisesti kuin kansainvälisesti olla mukana Olympialaisissa tulevaisuudessa.

Jääpalloliitto kertoo verkkosivuillaan, että tehtävään hakevalta edellytetään vahvaa kykyä johtaa ja toteuttaa lajiliiton toimintaa sekä sen kehittämistä niin operatiivisesti, taloudellisesti kuin strategisesti.

– Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja sosiaalisia taitoja, kykyä verkostoitumiseen, ymmärrystä liikunta- ja urheilujärjestöjen rahoituksesta sekä näkemystä uusien rahoitusmallien luomisesta, jääpalloliiton tiedotteessa kerrotaan.

– Visionäärisyys, uskallus ja usko kehittää lajia, sen brändiä yhteistyössä seurojen sekä muiden toimijoiden kanssa ovat ominaisuuksia, jotka edesauttavat tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa. Suomalaisen huippu-urheilujärjestelmän tuntemus sekä mahdollinen jääpallon lajituntemus voidaan katsoa valinnassa eduksi. Aikaisempi kokemus kehittämistyöstä ja johtamisesta muutoksessa auttaa myös työssä menestymisessä.

Hakemukset ja CV:t palkkatoiveineen osoitetaan Suomen Jääpalloliiton hallituksen puheenjohtaja Jari Kettuselle ja toimitetaan postitse Suomen Jääpalloliiton toimistoon, Maapadontie 3 LT2 00640 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected] viimeistään 16.11.2018 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa arkipäivisin klo 16.00–21.00 Suomen Jääpalloliiton hallituksen puheenjohtaja Jari Kettunen puh. 040 514 1133.

SJPL hakee toiminnanjohtajaa

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.