Jack Grealish jatkaa Aston Villassa

Jalkapallo | Jack Grealish jatkaa Aston Villassa - Vuosikausiin lupaavin Aston Villa-kasvatti, keskikenttämies Jack Grealish, on allekirjoittanut viisivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa. Grealish, 23, oli koko kesän ajan jatkuvien siirtohuhujen kohde. Varsinkin Valioliigan Tottenhamin odotettiin hankkivan Irlannin nuorisomaajoukkueita edustaneen Grealishin riveihinsä.

Vuosikausiin lupaavin Aston Villa-kasvatti, keskikenttämies Jack Grealish, on allekirjoittanut viisivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa. Grealish, 23, oli koko kesän ajan jatkuvien siirtohuhujen kohde. Varsinkin Valioliigan Tottenhamin odotettiin hankkivan Irlannin nuorisomaajoukkueita edustaneen Grealishin riveihinsä.

Birminghamissa syntynyt Grealish on edustanut Irlannin U17, U18 sekä U21 maajoukkueita. Villa-kasvatti kuitenkin kertoi halustaan edustaa Englantia A-maajoukkuetasolla. Taitava keskikenttäpelaaja ei ole kuitenkaan vielä noussut Kolmen Leijonan edustusmiehistöön.

Aston Villa-toimari Christian Purslow myhäili tyytyväisyyttään Grealishin uuden sopimuksen tiimoilta.

– Jack Grealishin sitominen seuraan pitkällä jatkosopimuksella on fantastinen uutinen. Jack tulee olemaan elintärkeä palanen projektissamme, jossa Villa nousee takaisin sinne mihin se kuuluu, Purslow veisteli.

Tästä voit katsoa taitavan keskikenttämiehen parhaita otteita viime kaudelta. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTuben kautta.

https://youtu.be/YfwQ9xUrGOM

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.