Jack Grealish jatkaa Aston Villassa

Jalkapallo | Jack Grealish jatkaa Aston Villassa - Vuosikausiin lupaavin Aston Villa-kasvatti, keskikenttämies Jack Grealish, on allekirjoittanut viisivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa. Grealish, 23, oli koko kesän ajan jatkuvien siirtohuhujen kohde. Varsinkin Valioliigan Tottenhamin odotettiin hankkivan Irlannin nuorisomaajoukkueita edustaneen Grealishin riveihinsä.

Vuosikausiin lupaavin Aston Villa-kasvatti, keskikenttämies Jack Grealish, on allekirjoittanut viisivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa. Grealish, 23, oli koko kesän ajan jatkuvien siirtohuhujen kohde. Varsinkin Valioliigan Tottenhamin odotettiin hankkivan Irlannin nuorisomaajoukkueita edustaneen Grealishin riveihinsä.

Birminghamissa syntynyt Grealish on edustanut Irlannin U17, U18 sekä U21 maajoukkueita. Villa-kasvatti kuitenkin kertoi halustaan edustaa Englantia A-maajoukkuetasolla. Taitava keskikenttäpelaaja ei ole kuitenkaan vielä noussut Kolmen Leijonan edustusmiehistöön.

Aston Villa-toimari Christian Purslow myhäili tyytyväisyyttään Grealishin uuden sopimuksen tiimoilta.

– Jack Grealishin sitominen seuraan pitkällä jatkosopimuksella on fantastinen uutinen. Jack tulee olemaan elintärkeä palanen projektissamme, jossa Villa nousee takaisin sinne mihin se kuuluu, Purslow veisteli.

Tästä voit katsoa taitavan keskikenttämiehen parhaita otteita viime kaudelta. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTuben kautta.

https://youtu.be/YfwQ9xUrGOM

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.