Koti Jalkapallo Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga käynnistyy heinäkuun alussa – kausi päättyy marraskuussa

Veikkausliigan kausi alkaa keskiviikkona 1.7.2020. Kausi jatkuu heinäkuusta marraskuuhun. Kauden on määrä päättyä lauantaina 21.11.2020.

Subway Kansallinen Liiga starttaa lauantaina 13. kesäkuuta

Jalkapallon Kansallinen liiga alkaa kesäkuun 13. päivä, ja se pelataan kaksinkertaisena. Ylä- ja alaloppusarjat jäävät pois.

FC TPS:n toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä

TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen jättää tehtävänsä tämän viikon jälkeen. Janne Kytölä aloittaa väliaikaisena toimitusjohtajana.

Suomen Palloliitto sai Uefalta yli neljän miljoonan euron koronapaketin

Euroopan jalkapalloliitto Uefa julkisti maanantaina 236 miljoonan euron tukipaketin 55 jäsenliitolleen.

Veikkausliiga: Ilves leikkaa pelaajien palkkoja

Veikkausliigaseura Ilveksen taustayhtiö sai yt-neuvottelunsa päätökseen.

Anders Wiklöf IFK Mariehamnin pääyhteistyökumppaniksi: ”Tärkeä symboli Ahvenanmaalle”

Keskellä edelleen epävarmaa tilannetta IFK Mariehamn kertoo hyviä uutisia Anders Wiklöfin kanssa solmitun pääyhteistyökumppanuussopimuksen myötä.

Video: Jalkapallon legendaariset vastahyökkäykset

Nopeat vastahyökkäykset ovat jalkapallossa parhaimmillaan taidetta. Kun oma joukkue riistää pallon, saattaa vastustajan puolustus olla mm. pelaajien...

Katso tästä jalkapallomaalivahtien upeimpia torjuntoja

Maalivahdin pelipaikka on joukkueurheilussa yksi vaativimmista. Jalkapallon evoluutio on muokannut maalivahdin roolia rajusti....

Veikkausliigaan noussut TPS aloittaa yt-neuvottelut

TPS jalkapallon miesten edustusjoukkueen taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, aloittaa yhteistoimintalain mukaiset yhteistoimintaneuvottelut tuotannollisista ja taloudellisista syistä....

Veikkausliigaan noussut TPS aloittaa yt-neuvottelut

TPS jalkapallon miesten edustusjoukkueen taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, aloittaa yhteistoimintalain mukaiset yhteistoimintaneuvottelut tuotannollisista ja taloudellisista syistä....

Tuoreimmat

TPS:n ja Zach Budishin tiet eroavat: ”Meillä ei ollut tarjolla sopivaa ruutua hänelle”

Turun Palloseuran ja yhdysvaltalaishyökkääjä Zach Budishin tiet eroavat. TPS:n ja Budishin välinen, tulevaa kautta koskenut pelaajasopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.