Veikkausliigaan noussut FC Haka julkaisi kapteenistonsa kaudelle 2020

Veikkausliigaan noussut FC Haka julkaisi kapteenistonsa kaudelle 2020 - Veikkausliigaan noussut FC Haka on valinnut kapteenistonsa kaudelle 2020. Valkeakoskelaisseuran kapteenisto säilyy samana kuin viime kaudella Ykkösessä. Hakan kapteenina jatkaa ensi kaudella Jacob Bushue apunaan Anton Popovitch ja Ville Starck.

Veikkausliigaan noussut FC Haka on valinnut kapteenistonsa kaudelle 2020. Valkeakoskelaisseuran kapteenisto säilyy samana kuin viime kaudella Ykkösessä. Hakan kapteenina jatkaa ensi kaudella Jacob Bushue apunaan Anton Popovitch ja Ville Starck. Jokainen kolmikosta ottaa luottamuksen kunnia-asiana ja korostaa nimenomaan Hakan perinteiden tekevän tehtävästä erittäin arvostetun. Jo juniorina Hakassa pelanneelle Popovitchille kapteenistoon valinnalla on erityinen paikka sydämessä….

Metzin ihme 1998 – Suomen jalkapallon tärkein maali

Metzin ihme 1998 - Suomen jalkapallon tärkein maali - Metzin ihme 1998 - Suomen jalkapallon tärkein maali

Metzin ihme 1998 – Suomen jalkapallon tärkein maali 26.8.1998 on päivämäärä, joka on jäänyt elämään vahvana sinivalkoiseen urheiluhistoriaan. Silloin HJK pudotti sensaatiomaisesti ranskalaisseura Metzin ja eteni ensimmäisenä suomalaisseurana Mestarien liigan lohkovaiheeseen. HJK oli voittanut 12.8.1998 Helsingin olympiastadionilla pelatun toisen karsintakierroksen ensimmäisen osaottelun 1–0 Aki Riihilahden osumalla. Ratkaiseva toinen osaottelu pelattiin kaksi viikkoa myöhemmin Metzin kotistadionilla…

Pasi Rautiaisen lehdistötilaisuudet olivat loistavia – ”Se varmaan pamputtaa muijaansa jossain Mallorcalla”

Pasi Rautiaisen lehdistötilaisuudet olivat loistavia - "Se varmaan pamputtaa muijaansa jossain Mallorcalla" - Nykyisin Viasatin asiantuntijana toimiva Pasi Rautiainen on tullut tutuksi suorasanaisesta tyylistään. Rautiainen pelasi urallaan mm. Bayern Münchenissä, Werder Bremenissä ja Arminia Bielefeldissä sekä edusti Suomen A-maajoukkuetta 29 kertaa.

Nykyisin Viasatin asiantuntijana toimiva Pasi Rautiainen on tullut tutuksi suorasanaisesta tyylistään. Rautiainen pelasi urallaan mm. Bayern Münchenissä, Werder Bremenissä ja Arminia Bielefeldissä sekä edusti Suomen A-maajoukkuetta 29 kertaa. Pelaajauransa jälkeen Rautiainen siirtyi helsinkiläisen PK-35:n valmentajaksi ja onnistui nostamaan pihlajamäkeläisseuran 3. divisioonasta aina Veikkausliigaan ja pronssimitaleille asti. PK-35:n jälkeen Rautiainen työskenteli valmentajana FC Jokereissa, KooTeePeessä, Levadia Maardussa, Florassa…

Vahvistus: Jalkapallon EM-kisat siirtyy kesälle 2021: ”Muuta vaihtoehtoa ei nyt ole”

Urheilu247 - urheilu-uutisia ja urheilumaailman tapahtumia

Euroopan jalkapalloliitto UEFA kutsui tiistaiksi koolle etäyhteyksillä kaikki 55 jäsenmaata ja agendalla oli jalkapalloilevan Euroopan suhtautuminen vallitsevaan koronavirustilanteeseen. Kokouksen myötä tehtiin selkeitä linjauksia kuluvan vuoden kevään ja kesän osalta. Merkittävimpänä näistä on EURO2020-lopputurnauksen siirtäminen pelattavaksi vuotta alkuperäistä aikataulua myöhemmälle kesään 2021. Tarkoituksen on pelata käytännössä samaan aikaan (11.6.-11.7) ja samoissa paikoissa kuin alkuperäisessä suunnitelmassa. –…

Kalle Katz palaa RoPS:n riveihin vuoden lainasopimuksella HJK:sta

Kalle Katz palaa RoPS:n riveihin vuoden lainasopimuksella HJK:sta - Viime kaudella erittäin nousujohteisesti esiintynyt puolustaja Kalle Katz, 20, pelaa Rovaniemellä myös alkavalla kaudella. RoPS ja HJK ovat sopineet Katzin kohdalla vuoden lainasopimuksesta.

Viime kaudella erittäin nousujohteisesti esiintynyt puolustaja Kalle Katz, 20, pelaa Rovaniemellä myös alkavalla kaudella. RoPS ja HJK ovat sopineet Katzin kohdalla vuoden lainasopimuksesta. – Me saamme Kallen myötä lisää vaihtoehtoja puolustuslinjaa. Hän on ollut täällä aiemmin, tietää meidän metkut ja toimintatavat. Vaihtoehtojen lisäksi hän tuo meille myös lisää kokemusta Veikkausliigan peleistä, iloitsee RoPS:n valmentaja Mika Pulkkinen seuran…

Joaquin Gomez mukaan SJK:n valmennustiimiin: ”Tuo jokaiselle uusia ajatuksia ja toimintatapoja”

Joaquin Gomez mukaan SJK:n valmennustiimiin: "Tuo jokaiselle uusia ajatuksia ja toimintatapoja" - Suomen U21-maajoukkueestakin tuttu espanjalainen Joaquin Gomez aloittaa Jani Honkavaaran johtamassa SJK:n valmennusryhmässä.

Suomen U21-maajoukkueestakin tuttu espanjalainen Joaquin Gomez aloittaa Jani Honkavaaran johtamassa SJK:n valmennusryhmässä. Gomez on aiemmin toiminut merkittävissä valmennusrooleissa Englannin Brightonissa, Lutonissa, Derbyssa ja Stokessa. Keväällä 2019 hän aloitti työnsä Suomen U21-maajoukkueen valmennusryhmässä. Gomez liittyy SJK:n mukaan heti ja aloittaa työt välittömästi. 33-vuotias Joaquin Gomez on akateemisesti koulutettu valmentaja, jolla on nuoresta iästään huolimatta kova kokemus…

TPS sopimukseen Yassin Housnin kanssa: ”Pallo pysyy kevyesti jalassa ja laukaus lähtee vasurilla todella nopeasti”

TPS sopimukseen Yassin Housnin kanssa: "Pallo pysyy kevyesti jalassa ja laukaus lähtee vasurilla todella nopeasti" - Veikkausliigaan täksi kaudeksi noussut TPS on solminut kauden 2020 kattavan sopimuksen laitahyökkääjä Yassin Housnin kanssa. Ruotsalaispelaaja siirtyy Turkuun ruotsalaisen Gefle IF:n riveistä. 22-vuotias vasenjalkainen Housni on saanut juniorivuosien pelaajaoppinsa tukholmalaisseuroissa.

Veikkausliigaan täksi kaudeksi noussut TPS on solminut kauden 2020 kattavan sopimuksen laitahyökkääjä Yassin Housnin kanssa. Ruotsalaispelaaja siirtyy Turkuun ruotsalaisen Gefle IF:n riveistä. 22-vuotias vasenjalkainen Housni on saanut juniorivuosien pelaajaoppinsa tukholmalaisseuroissa. – Hän on taas vähän erilainen laituri meidän kokoonpanoomme, Superettan-historia Ruotsissa takaa jo tietyn perustason. Hän puhuu hyvin myös suomea ja Turusta löytyykin jo valmiiksi sukulaisia….

FC Hakalle huippuvahvistus – Medo palaa Veikkausliigaan

FC Hakalle huippuvahvistus - Medo palaa Veikkausliigaan - Veikkausliigaan täksi kaudeksi noussut FC Haka on tehnyt kauden 2020 kattavan sopimuksen keskikenttäpelaaja Mohamed Kamaran eli Medon kanssa.

Veikkausliigaan täksi kaudeksi noussut FC Haka on tehnyt kauden 2020 kattavan sopimuksen keskikenttäpelaaja Mohamed Kamaran eli Medon kanssa. Sierra Leonesta lähtöisin oleva, mutta myös Suomen kansalaisuuden omaava Medo, 32, on tehnyt pitkän uran sekä Veikkausliigassa että kansainvälisillä kentillä. Veikkausliigasta hänellä on kokemusta KuPS:sta ja HJK:sta yhteensä 135 ottelun verran. Maaleja noissa peleissä on syntynyt 14….

Yli 200 ottelua Veikkausliigassa pelannut Hassan Sesay siirtyy Gnistaniin

Yli 200 ottelua Veikkausliigassa pelannut Hassan Sesay siirtyy Gnistaniin - Hassan Sesay liittyy Ykköseen täksi kaudeksi nousseeseen Gnistaniin kauden 2020 kattavalla sopimuksella.

Hassan Sesay liittyy Ykköseen täksi kaudeksi nousseeseen Gnistaniin kauden 2020 kattavalla sopimuksella. Sesay on tuttu kasvo kotimaisen jalkapallon seuraajille. Veikkausliigassa kaikkiaan 225 ottelua pelannut Sesay on edustanut urallaan Suomessa Klubi 04:ää, Atlantista, KuPS:ia, Viikinkejä, MYPA:a, FC Lahtea ja viimeksi HIFK:ta. Sierra Leonesta kotoisin oleva 32-vuotias laitapuolustaja pelasi viime kaudella 20 ottelua Veikkausliigassa, joista 18:ssa täydet 90…

Atomu Tanaka palaa HJK:hon

Atomu Tanaka palaa HJK:hon - HJK:ssa viimeksi kaudet 2015-2017 pelannut japanilainen Atom eli Atomu Tanaka palaa sinivalkoisiin. HJK ja Atom ovat tehneet sopimuksen, joka kestää heinäkuun loppuun, jolloin sopimuksen jatkoa tarkastellaan uudestaan.

HJK:ssa viimeksi kaudet 2015-2017 pelannut japanilainen Atom eli Atomu Tanaka palaa sinivalkoisiin. HJK ja Atom ovat tehneet sopimuksen, joka kestää heinäkuun loppuun, jolloin sopimuksen jatkoa tarkastellaan uudestaan. Atom on monipuolinen hyökkäyspään pelaaja, joka sopii ominaisuuksiltaan hyvin HJK:n pelityyliin. Juoksuvoimaisena ja taitavana pelaajana tuo laajuutta hyökkäyspelaamisen lisäksi myös prässi- ja puolustuspelaamiseen.  – On hauska olla taas HJK:ssa, Atom kertoi HJK:n…

Tylsää?

(klikkaa tästä ja lue satunnainen artikkeli)