JAA

Real Madrid tiedotti perjantaina allekirjoittaneensa pelaajasopimuksen 18-vuotiaan brasilialaishyökkääjä Vinícius Júniorin kanssa. Vinícius Jr. siirtyy Real Madridiin kasvattajaseurastaan Flamengosta.

16-vuotiaana Brasilian pääsarjassa debytoinutta Vinícius Júnioria on verrattu jo pienestä pitäen Neymariin. Superlupaavan laitahyökkääjän on tarkoitus jatkaa vielä ainakin seuraava kausi kasvattajaseurassaan Flamengossa lainasopimuksella. Real Madrid tulee maksamaan Vinícius Júniorista arvioiden mukaan 45 miljoonan euron siirtokorvauksen.

– Pelaaminen Real Madridissa on minulle unelmien täyttymys. Tämä on paras mahdollisuus, mitä jalkapalloilija voi saada. Olen valmis tekemään valtavasti töitä, että nousen Real Madridissa huippupelaajaksi, Vinícius Júnior kertoi Santiago Bernabeulla järjestetyssä esittelytilaisuudessa.

Vinícius Júniorin siirtyminen Madridiin vahvistettiin jo toukokuussa 2017, mutta nyt siirrolle saatiin vihdoin sinetti, kun brasilialaishyökkääjästä tuli täysi-ikäinen. Fifan sääntöjen mukaan kansainväliset siirrot eivät ole mahdollisia alle 18-vuotiailla pelaajilla.

Vinícius Júnior johdatti viime vuonna Brasilian Etelä-Amerikan alle 17-vuotiaiden mestaruuteen tekemällä lopputurnauksessa seitsemän maalia ja hänet valittiin kisojen parhaaksi pelaajaksi.

Myös FC Barcelona oli nopeaksi ja taitavaksi luonnehditun hyökkääjän kintereillä. Transfermaktin mukaan hän on pelannut Flamengon riveissä 49 virallista ottelua ja tehnyt niissä 10 maalia. Katso videolta minkälainen pelaaja on kyseessä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.