Jalkapalloilijalle pelikielto vuoteen 2024 saakka

Jalkapallo | Jalkapalloilijalle pelikielto vuoteen 2024 saakka - Entiselle Lincoln City-puolustaja Bradley Woodille on langetettu peräti kuusivuotinen pelikielto vedonlyöntisääntöjen rikkomisesta. Wood, joka tällä hetkellä pelaa Alfreton Townin riveissä, kielsi syyllistyneensä vedonlyöntivilppiin, mutta mies todettiin syylliseksi ja hänelle langetettiin pelikielto 8.3.2024 saakka.

Entiselle Lincoln City-puolustaja Bradley Woodille on langetettu peräti kuusivuotinen pelikielto vedonlyöntisääntöjen rikkomisesta. Wood, joka tällä hetkellä pelaa Alfreton Townin riveissä, kielsi syyllistyneensä vedonlyöntivilppiin, mutta mies todettiin syylliseksi ja hänelle langetettiin pelikielto 8.3.2024 saakka.

Wood oli lyönyt vetoa saavansa itse keltaisen kortin Lincoln Cityn otteluissa Ipswichia ja Burnleyta vastaan. Woodin kaksi tuttavaa oli lyöneet vedot hänen puolesta kohteisiin, joissa Woodib voitot olivat olleet yhteensä noin 10,000 puntaa.

Vedonlyöntifirmojen mukaan panokset olivat olleet poikkeavan suuria keltaista korttia veikattavien kohteiden sekä pelaajien vedonlyöntihistorian kohdalla.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.