Jalkapallon EM-kisojen lohkot arvotaan lauantaina

Jalkapallo | Jalkapallon EM-kisojen lohkot arvotaan lauantaina - Ensi kesän jalkapallon EM-kisojen lohkoarvonta suoritetaan lauantaina 30.11. kello 19.00 Suomen aikaa Bukarestissa alkavan arvonnan myötä.

Ensi kesän jalkapallon EM-kisojen lohkoarvonta suoritetaan lauantaina 30.11. kello 19.00 Suomen aikaa Bukarestissa alkavan arvonnan myötä.

Lohkoarvontaa voi seurata lauantaina TV1:stä ja Areenasta suorana lähetyksenä.

Suomi on arvonnan viimeisessä eli neljännessä korissa yhdessä Walesin ja neljän jatkokarsinnasta kisoihin selviävän joukkueen kanssa.

Jo ennen arvontaa on tiedossa, että Huuhkajilla on vain kaksi mahdollista lohkoa, johon arpa voi joukkueen heittää.

Lohko B:n osalta on selvää, että lohkossa pelaavat Belgia sekä EM-isäntämaat Venäjä ja Tanska. Lohkon neljäs maa on Suomi tai Wales. Tämän lohkon ottelut pelataan Pietarissa ja Kööpenhaminassa. Mikäli arpa heittää Huuhkajat lohkoon A, ainoa varma vastustaja on isäntämaa Italia. Lohkon A ottelut pelataan Roomassa ja Bakussa.

EM-lopputurnauksen lippukiintiöt riippuvat lauantain arvonnan tuloksesta

Lohkoarvonnan tulos vaikuttaa myös suomalaiskannattajien pääsylippukiintiöön, joka on kaupungeittain seuraava:

  • Pietari: 8000
  • Kööpenhamina: 5000
  • Rooma: 10000
  • Baku: 8000

Kiintiöstä tullaan aiemmin kerrotun mukaisesti varaamaan osa SMJK:lle ja lisäksi osa sidosryhmille. Pääosa Suomen kannattajakiintiöstä tulee kuitenkin yleiseen arvontaan kannattajille. Tarkemmin asiasta kerrotaan arvonnan lopputuloksen ollessa selvillä.

Pääsyliput EM-lopputurnaukseen voi hankkia ainoastaan UEFA:n kautta ja ilmoittautuminen kannattaja-arvontaan alkaa keskiviikkona 4.12. kello 15.00 Suomen aikaa ja jatkuu tasan kaksi viikkoa keskiviikkoon 18.12. kello 15.00 saakka. Lipunostohalukkuutensa ilmoittaneiden kannattajien kesken arvotaan pääsyliput tammikuussa 2020. Lippuarvontaan pääsee osallistumaan UEFA:n verkkosivuilla >>

Arvonnassa ovat mukana lohko-otteluiden lisäksi ns. Follow My Team -liput eli pääsylippuja voi hakea myös jatko-otteluihin aina finaaliin saakka Suomen kannattajakiintiössä. Nämä pääsyliput ovat ehdollisia eli ne peruutetaan, mikäli oma joukkue ei kyseisessä tai kyseisissä otteluissa enää ole mukana ja lippujen hinnat palautetaan täysimääräisenä. Jatko-otteluiden osalta lippuja voi arvonnassa hakea yksittäisiin otteluihin tai kaikkiin jatko-otteluihin finaaliin saakka.

HUOM. Palloliitto ei myy pääsylippuja EM-lopputurnaukseen, eikä vaikuta millään tavoin pääsylippuarvontaan tai sen lopputulokseen. Pääsyliput voi ostaa sääntöjen mukaan vain UEFA:n kautta.

Tietoja EM-lopputurnauksen pääsylipuista löytyy kootusti Palloliiton verkkosivuilta >>  Sivua päivitetään sitä mukaa kun uutta tietoa on saatavilla.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.