Jalkapallon naisten MM-kisat 2023 pelataan kahdessa maassa

Jalkapallo | Jalkapallon naisten MM-kisat 2023 pelataan kahdessa maassa - Jalkapallon naisten MM-kisat pelataan vuonna 2023 Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Jalkapallon naisten MM-kisat pelataan vuonna 2023 Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Näin ollen naisten MM-turnaus jaetaan ensimmäistä kertaa kahden järjestäjämaan kesken.

Australia ja Uusi-Seelanti voittivat FIFA:n komitean äänestyksessä vastaehdokkaansa Kolumbian äänin 22–13. Kisat järjestetään alustavasti heinäkuun 10. ja elokuun 20. välisenä aikana. Järjestäjämaat saavat automaattisesti paikan lopputurnaukseen.

Vuoden 2023 MM-turnauksessa on myös mukana ensimmäistä kertaa 32 joukkuetta, kun Ranskassa vuonna 2019 järjestetyissä kisoissa joukkuemäärä oli 24. Kisat on tarkoitus pelata 12 kaupungissa, joista seitsemän on Australiassa ja viisi Uudessa-Seelannissa.

Alunperin vuoden 2023 kisojen järjestämistä tavoittelivat myös Japani ja Brasilia, mutta kumpikin maa päätti veti hakuprosessinsa pois koronaviruksen aiheuttamien taloushaasteiden takia.

Yhdysvallat on juhlinut maailmanmestaruutta kaksissa edellisissä MM-kisoissa.

Katso videolta Australian ja Uuden-Seelannin hakemusvideo. Hyvältä näyttää!

Tuoreimmat

Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.