Jalkapallon naisten MM-kisat 2023 pelataan kahdessa maassa

Jalkapallo | Jalkapallon naisten MM-kisat 2023 pelataan kahdessa maassa - Jalkapallon naisten MM-kisat pelataan vuonna 2023 Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Jalkapallon naisten MM-kisat pelataan vuonna 2023 Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Näin ollen naisten MM-turnaus jaetaan ensimmäistä kertaa kahden järjestäjämaan kesken.

Australia ja Uusi-Seelanti voittivat FIFA:n komitean äänestyksessä vastaehdokkaansa Kolumbian äänin 22–13. Kisat järjestetään alustavasti heinäkuun 10. ja elokuun 20. välisenä aikana. Järjestäjämaat saavat automaattisesti paikan lopputurnaukseen.

Vuoden 2023 MM-turnauksessa on myös mukana ensimmäistä kertaa 32 joukkuetta, kun Ranskassa vuonna 2019 järjestetyissä kisoissa joukkuemäärä oli 24. Kisat on tarkoitus pelata 12 kaupungissa, joista seitsemän on Australiassa ja viisi Uudessa-Seelannissa.

Alunperin vuoden 2023 kisojen järjestämistä tavoittelivat myös Japani ja Brasilia, mutta kumpikin maa päätti veti hakuprosessinsa pois koronaviruksen aiheuttamien taloushaasteiden takia.

Yhdysvallat on juhlinut maailmanmestaruutta kaksissa edellisissä MM-kisoissa.

Katso videolta Australian ja Uuden-Seelannin hakemusvideo. Hyvältä näyttää!

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.