Jamaikan naisten kelkkailujoukkue menetti kelkkansa – Olut-valmistaja tuli apuun

Jamaikan naisten kelkkailujoukkueen aika Pyeongchangin talvi olympialaisissa on sujunut todella mielenkiintoisesti. Joukkue menetti hetkeksi kelkkansa, mutta sai tilalle uuden, kun olutvalmistaja Red Stripe sponsoroi jamaikalaisille uuden menopelin.

Pyeongchang 2018 | Jamaikan naisten kelkkailujoukkue menetti kelkkansa - Olut-valmistaja tuli apuun - Jamaikan naisten kelkkailujoukkueen aika Pyeongchangin talvi olympialaisissa on sujunut todella mielenkiintoisesti. Joukkue menetti hetkeksi kelkkansa, mutta sai tilalle uuden, kun olutvalmistaja Red Stripe sponsoroi jamaikalaisille uuden menopelin.

Jamaikan naisten kelkkailujoukkueen päävalmentajana toimineen Sandra Kiriasisin roolia vaihdettiin päivää ennen kisojen alkua rata-analyytikoksi. Tämä pesti ei Kiriasisille kelvannut ja hän otti lopputilin joukkueesta. Samalla Kiriasis vaati Jamaikan kelkkaliitolta korvauksia kelkan käytöstä, mutta liitto ei suostunut tähän, joten Kiriasis otti tylysti kelkan mukaansa.

Nyt Jamaikan naisten kelkkajoukkueelle on kuitenkin suotu uusi mahdollisuus kilpailla, sillä oluen valmistuksesta tunnettu Red Stripe sponsoroi uuden kelkan.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.