Jani Bäckman jatkaa HIFK:ssa: ”Tuo joukkueeseen haluttua jatkuvuutta”

Jalkapallo | Jani Bäckman jatkaa HIFK:ssa: "Tuo joukkueeseen haluttua jatkuvuutta" - HIFK on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Jani Bäckmanin kanssa.

HIFK on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Jani Bäckmanin kanssa.

Bäckman, 30, aloittaa nyt viidennen kautensa HIFK:ssa. ”Bäri” siirtyi HIFK:hon 2015 PK-35 Vantaan riveistä. Keskikentällä sekä puolustajan tontilla viihtyvä, kokenut peluri on pelannut uransa aikana myös Viikinkien, Klubi04:n, FC Hongan, FC Lahden, Hakan ja Jaron paidassa.

– Viime kausi päättyi hyvin ja siitä jäi tosi hyvä fiilis ja haluan kokea vielä liigan IFK:n paidassa, siinä oikeastaan suurimmat syyt jatkooni. On todella kliffaa jatkaa seurassa ja toivottavasti vielä saadaan mahdollisimman moni frendi mukaan kuluneelta kaudelta, koska nostettiin jengi takaisin liigaan ja on hienoa että saadaan yhdessä kokea liiga uudestaan. Edellinen visiitti Veikkausliigassa oli vähän murheellinen ja siitä jäi kova nälkä ja halu näyttää vielä mihin meistä on, Bäckman kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

Viime kaudella nousun takuumiehenä häärinyt Bäckman pelasi 23 ottelussa, jossa hän teki viisi maalia ja viisi syöttöä. Bäckman teki kolmanneksi eniten maaleja IFK:n pelaajista, heti Tuomas Mustosen ja Pekka Sihvolan jälkeen. Kolmikymppinen futari näkee ettei ikä ole vielä rasitteena.

– Kun on pysynyt terveenä niin on ilo jatkaa ja mukavaa tietysti että kelpaa vielä joukkueeseen, Bäckman jatkaa.

Myös HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström on tyytyväinen Bäckmanin sopimuksesta.

– Me olemme erittäin tyytyväisiä kun pääsimme Janin kanssa sopimukseen jatkosta. Hän tuo joukkueeseen haluttua jatkuvuutta ja on persoonana ihanteellinen joukkueelle. Pelillisesti Bäckman on voittaja, jonka asenne on loistava ja pelaajasta on varmasti paljon iloa myös ensi kaudella, sanoo Lönnström.

Lähde: HIFK:n verkkosivut

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.