Jani Honkavaara on SJK:n uusi päävalmentaja

Jalkapallo | Jani Honkavaara on SJK:n uusi päävalmentaja - SJK ja Kuopion Palloseuran Suomen mestaruuteen valmentanut Jani Honkavaara ovat solmineet 2+1 vuotisen sopimuksen.

SJK ja Kuopion Palloseuran Suomen mestaruuteen valmentanut Jani Honkavaara ovat solmineet 2+1 vuotisen sopimuksen.

– Pakko myöntää, että olen monta kertaa leikkinyt ajatuksella palata Seinäjoelle, ja nyt se tapahtui. Tuntuu hyvältä. Ja toki myös oudolta, kun olen ollut parikymmentä vuotta poissa. Mutta edelleen lakeuksien näkeminen tuntuu sielussa, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

– Jokaisella tapaamisella vakuutuin enemmän SJK:n halusta luoda jotakin uutta, kehittyä. Siksikin ajatukset kääntyivät tänne tulemiseen.

– Tulin kotiin. Kotikaupungissa valmentaminen on haaste, mutta olen varma, että teemme hienoja asioita yhdessä. Ja nimenomaan yhdessä, Honkavaara päättää.

Lisää Honkavaaran ajatuksia saadaan SJK:n kanaville vielä tänä iltana haastattelussa ja miehen henkilökuvan laajemmassa esittelyssä.

– Tämä on looginen jatkumo sille uudistukselle ja muutokselle, jota olemme viimeisen vuoden aikana tehneet. Jani Honkavaarasta saamme valmentajan, joka täyttää ne kriteerit mitä olemme hakeneet. Saamme parhaan mahdollisen vaihtoehdon, juuri sen mitä haluamme. Honkavaara ymmärtää arjen työnteon merkityksen, hallitsee kokonaisvaltaisen valmennusprosessin ja on osoittanut omaavansa kyvyt lyhyt- ja pitkäjänteiseen johtamiseen menestyksekkäästi, sanoo SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

– Ehdottoman merkittävä asia on se, että hän tuntee toimintaympäristön. Hän tuntee Seinäjoen jalkapalloilun juuret ja hahmottaa suunnan, johon haluamme kulkea. Menestys on aina seurausta laadukkaasta arjen työnteosta ja Honkavaara jakaa tämän ajatuksen meidän kanssa, jatkaa Kivimäki.

– Olemme todella iloisia, että Jani Honkavaara liittyi seuraamme ja tulee johtamaan myös edustusjoukkueeseen sitä positiivista kehitystä, mikä meillä tällä hetkellä vallitsee koko muussa organisaatiossa, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

– Hän edustaa niitä ydinarvoja ja sitä ammattimaisuutta, mitä seuramme on kaivannut ja hänen kanssaan voimme edetä oikeaan suuntaan, jatkaa Dorman.

Lähde: SJK:n tiedote

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.