Janne Kuokkanen nousi AHL:n pistepörssissä jo viidenneksi

Jääkiekko | Janne Kuokkanen nousi AHL:n pistepörssissä jo viidenneksi - Pohjois-Amerikan ammattilaissarja AHL:ssä kiekkoileva 20-vuotias suomalaishyökkääjä Janne Kuokkanen merkkautti tiistain ja keskiviikon välisenä yönä yhden syöttöpisteen, kun hänen edustamansa Charlotte Checkers hävisi Belleville Senatorsille maalein 5–1.

Pohjois-Amerikan ammattilaissarja AHL:ssä kiekkoileva 20-vuotias suomalaishyökkääjä Janne Kuokkanen merkkautti tiistain ja keskiviikon välisenä yönä yhden syöttöpisteen, kun hänen edustamansa Charlotte Checkers hävisi Belleville Senatorsille maalein 5–1.

Kuokkanen on nyt tehnyt 18 ottelussa 8+12=20 tehopistettä. Laser HT:n kasvatti nousi AHL:n pistepörssissä jo viidenneksi. AHL:n pistepörssiä johtava kanadalaishyökkääjä Daniel Carr on iskenyt 16 ottelussa 22 tehopistettä.

Kuokkanen pääsi pelaamaan viime kaudella neljä ottelua NHL:ssä ilman tehomerkintöjä. AHL:ssä hän teki viime kaudella 14+30=44 pistettä 68 ottelussa.

Alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden vuonna 2016 voittanut Kuokkanen on Carolina Hurricanesin toisen kierroksen NHL-varaus kesältä 2016. Liigassa Kuokkanen pelasi yhden ottelun 17-vuotiaana kaudella 2015-2016 ja hän teki siinä kaksi maalia.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.