Jatkuuko Pukin maaliputki? Suomi ja Kreikka kohtaavat Ratinassa

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa tänään Kreikan erittäin tärkeässä Nations Leaguen ottelussa. Ottelu käynnistyy Tampereella Ratinan stadionilla kello 21.45.

Illan ottelu on Suomen viimeinen kotiottelu Nations Leaguen lohkovaiheessa. Suomi on voittanut kaikki kolme otteluaan (Unkari ja Viro kahdesti) lukemin 1-0. Jokaisessa ottelussa voittomaalin on iskenyt huippuvireessä oleva Teemu Pukki.

Suomen päävalmentaja Markku Kanervan mukaan vireystila ja tunnelma joukkueen sisällä on hyvä.

– Toki vähän väsyneitä kavereita tuossa on, alla on raskas peli ja reissaaminen siihen päälle – mutta sama se on Kreikallakin, Kanerva kertoi Huuhkaja TV:n haastattelussa.

Viime perjantaina Viroa vastaan vaihdosta kentälle tulivat Glen Kamara, Petteri Forsell ja aivan ottelun lopussa Eero Markkanen. Kanervan mukaan avauskokoonpanossa saatetaan nähdä tänään Suomen osalta uusia nimiä.

– Totta kai jo etukäteen on miettinyt, ketkä voisivat Kreikkaa vastaan olla sellaiset pelaajat, jotka tulosta pystyisi tuomaan. Toki Viroa vastaan pelaajat tekivät kovan duunin ja moni ansaitsee paikan avauksessa. Pitää katsoa kokonaisuutta, voi olla että muutoksia tulee.

Nations League -ottelu Suomi-Kreikka Ratinan stadionilla Tampereella alkaa maanantaina kello 21.45. Ottelun lipunmyyntiin pääset tästä linkistä. Matsin näet Viaplay- ja Viafree-palvelusta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.