Jesse Puljujärven kausi ohi – edessä lonkkaleikkaus

Jääkiekko | Jesse Puljujärven kausi ohi - edessä lonkkaleikkaus - NHL-seura Edmonton Oilers ilmoitti torstaina, että suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärven kausi on ohi. 20-vuotias Puljujärvi joutuu lonkkaleikkaukseen ja on loppukauden sivussa.

NHL-seura Edmonton Oilers ilmoitti torstaina, että suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärven kausi on ohi. 20-vuotias Puljujärvi joutuu lonkkaleikkaukseen ja on loppukauden sivussa.

– Vamma on haitannut Jesseä jo jonkin aikaa. Keskusteltuamme Jessen, hänen agenttinsa sekä lääkäreidemme kanssa tulimme siihen tulokseen, että on parasta hoitaa vaiva leikkauksella nyt ja käyttää loppukausi toipumiseen ja kuntouttamiseen. Jesse pääsee harjoittelemaan kesällä, joten odotamme hänen olevan 100-prosenttisesti valmis, kun harjoitusleiri käynnistyy syyskuussa, Oilersin väliaikainen GM Keith Gretzky kertoi seuran verkkosivuilla.

Puljujärvi ehti pelata tällä kaudella NHL:ssä 46 ottelua tehoilla 4+5=9. AHL:ssä hän pelasi Edmontonin farmiseura Bakersfield Condorsissa neljä ottelua, joissa hän teki 2+2=4 tehopistettä.

Tuoreimmat

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.