Jesse Puljujärven kausi ohi – edessä lonkkaleikkaus

Jääkiekko | Jesse Puljujärven kausi ohi - edessä lonkkaleikkaus - NHL-seura Edmonton Oilers ilmoitti torstaina, että suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärven kausi on ohi. 20-vuotias Puljujärvi joutuu lonkkaleikkaukseen ja on loppukauden sivussa.

NHL-seura Edmonton Oilers ilmoitti torstaina, että suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärven kausi on ohi. 20-vuotias Puljujärvi joutuu lonkkaleikkaukseen ja on loppukauden sivussa.

– Vamma on haitannut Jesseä jo jonkin aikaa. Keskusteltuamme Jessen, hänen agenttinsa sekä lääkäreidemme kanssa tulimme siihen tulokseen, että on parasta hoitaa vaiva leikkauksella nyt ja käyttää loppukausi toipumiseen ja kuntouttamiseen. Jesse pääsee harjoittelemaan kesällä, joten odotamme hänen olevan 100-prosenttisesti valmis, kun harjoitusleiri käynnistyy syyskuussa, Oilersin väliaikainen GM Keith Gretzky kertoi seuran verkkosivuilla.

Puljujärvi ehti pelata tällä kaudella NHL:ssä 46 ottelua tehoilla 4+5=9. AHL:ssä hän pelasi Edmontonin farmiseura Bakersfield Condorsissa neljä ottelua, joissa hän teki 2+2=4 tehopistettä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.