Jo kolmas Liiga-seura tiedotti yt-neuvotteluista

Jääkiekko | Jo kolmas Liiga-seura tiedotti yt-neuvotteluista - SM-liigassa pelaava JYP tiedotti torstaina aloittavansa yhteistoimintaneuvottelut vakituisen henkilöstön kanssa. JYPin lisäksi myös Lahden Pelicans ja Rauman Lukko ovat aloittaneet yt-neuvottelut.

SM-liigassa pelaava JYP tiedotti torstaina aloittavansa yhteistoimintaneuvottelut vakituisen henkilöstön kanssa. JYPin lisäksi myös Lahden Pelicans ja Rauman Lukko ovat aloittaneet yt-neuvottelut.

Liiga-kauden ennenaikainen päättyminen ja JYPin kotihallin yhteydessä toimivan ravintola Hurrikaanin sulkeminen ovat vähentäneet työtä ja aiheuttavat JYP Jyväskylä Oy:lle merkittäviä taloudellisia menetyksiä.

Poikkeuksellisen tilanteen takia JYP Jyväskylä Oy on antanut henkilöstölleen 18.3.2020 kutsun yhteistoimintaneuvotteluun koskien henkilöstöään lukuun ottamatta määräaikaisia työntekijöitä.

– Neuvottelut koskevat vain mahdollisia lomautuksia, ei irtisanomisia. Oleellisesti muuttunut tilanne pakottaa meidät sopeuttamaan toimintaamme sen mukaan, JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela toteaa seuran verkkosivuilla.

Jo aiemmin SM-liigaseuroista yt-neuvottelut ovat aloittaneet Rauman Lukko ja Lahden Pelicans.

Tuoreimmat

Lue myös nämä