Joe Hart ulkona MM-kisoista

Jalkapallo | Joe Hart ulkona MM-kisoista - Englannin ykkösmaalivahtina kolmessa edellisessä arvoturnauksessa toiminut Joe Hart, 31, ei mahdu tulevien MM-kisojen pelaajaryhmään.

Englannin ykkösmaalivahtina kolmessa edellisessä arvoturnauksessa toiminut Joe Hart, 31, ei mahdu tulevien MM-kisojen pelaajaryhmään.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate on Sky Sportsin saamien tietojen mukaan ilmoittanut West Ham-veskarille päätöksestään. Southgate sen sijaan luottaa Stoken Jack Butlandiin ja Evertonin Jordan Pickfordiin.

Hartin nenän edestä paikkansa nappaa Burnley-kassari Nick Pope, joka ei ole pelannut vielä yhtään maaottelua Kolmen Leijonan riveissä. Virallinen tieto annetaan huomenna, kun Englannin jalkapalloliitto julkaisee MM-kisojen pelaajaluettelon.

Uutinen tarkoittaa käytännössä varmasti myös sitä, että Hartin maajoukkueura päättyi tähän. Mies torjui Englannin maalilla 75 ottelussa.

Katso videosta Hartin parhaita torjuntoja Englannin maalilla. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Englanti on ilman Hartiakin selkeä suosikki jatkoonmenijäksi omasta lohkostaan. Kolmen Leijonan kerroin jatkopaikan saamiseksi on Coolbetillä 1.12. Laulukuoroon joutuminen jo lohkovaiheen jälkeen sen sijaan saa kertoimen 6.00.

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.