Joe Hart ulkona MM-kisoista

Jalkapallo | Joe Hart ulkona MM-kisoista - Englannin ykkösmaalivahtina kolmessa edellisessä arvoturnauksessa toiminut Joe Hart, 31, ei mahdu tulevien MM-kisojen pelaajaryhmään.

Englannin ykkösmaalivahtina kolmessa edellisessä arvoturnauksessa toiminut Joe Hart, 31, ei mahdu tulevien MM-kisojen pelaajaryhmään.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate on Sky Sportsin saamien tietojen mukaan ilmoittanut West Ham-veskarille päätöksestään. Southgate sen sijaan luottaa Stoken Jack Butlandiin ja Evertonin Jordan Pickfordiin.

Hartin nenän edestä paikkansa nappaa Burnley-kassari Nick Pope, joka ei ole pelannut vielä yhtään maaottelua Kolmen Leijonan riveissä. Virallinen tieto annetaan huomenna, kun Englannin jalkapalloliitto julkaisee MM-kisojen pelaajaluettelon.

Uutinen tarkoittaa käytännössä varmasti myös sitä, että Hartin maajoukkueura päättyi tähän. Mies torjui Englannin maalilla 75 ottelussa.

Katso videosta Hartin parhaita torjuntoja Englannin maalilla. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Englanti on ilman Hartiakin selkeä suosikki jatkoonmenijäksi omasta lohkostaan. Kolmen Leijonan kerroin jatkopaikan saamiseksi on Coolbetillä 1.12. Laulukuoroon joutuminen jo lohkovaiheen jälkeen sen sijaan saa kertoimen 6.00.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.