Johannes Kreidl palaa Kuopion Palloseuraan

Veikkausliiga | Johannes Kreidl palaa Kuopion Palloseuraan - Kuopion Palloseura vahvistaa joukkuettaan. Itävaltalaismaalivahti Johannes Kreidl liittyy KuPS-miehistöön 2+1-vuotisella pelaajasopimuksella.
Johannes Kreidl pelasi KuPS:ssa kaudella 2016. Kuva: KuPS / www.kups.fi

Kuopion Palloseura vahvistaa joukkuettaan. Itävaltalaismaalivahti Johannes Kreidl liittyy KuPS-miehistöön 2+1-vuotisella pelaajasopimuksella.

24-vuotias Kreidl on pelannut viimeiset kaksi kautta Itävallan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla SV Riedissä. Riedin tolppien välissä ”Johnny” torjui kahden kauden aikana 24 nollapeliä 2. Ligan otteluissa ja oli osaltaan suuressa roolissa, kun riediläiset nousivat viime kauden päätteeksi Itävallan Bundesliigaan.

Kuopiolaiselle jalkapalloväelle Kreidl on tuttu mies. Hän pelasi KuPS:ssa kaudella 2016 – silloin lainasopimuksella saksalaisesta Hamburger Sportvereinista. 24 Veikkausliigaottelussa 194 senttinen itävaltalainen torjui 10 nollapeliä.

Vasta parhaita pelivuosiaan lähestyvä maalivahti on edustanut Itävaltaa kolmessa U21-maajoukkueen ottelussa. Kerran Espanjaa ja kahdesti Tsekkejä vastaan. Nuorisomaaotteluita Kreidlilla on kaikista ikäluokista yhteensä kahdeksan.

”Olen todella iloinen päästessäni takaisin Kuopioon ja KuPS:aan. Odotan jo kovasti, että pääsen pelaamaan tutun kotiyleisön eteen. Kun olin viimeksi KuPS:ssa, olin nuori 20-vuotias maalivahti. Viimeisten neljän vuoden aikana olen oppinut ja kehittynyt paljon. Nyt olen kokonaisvaltaisesti parempi ja tottakai myös kokeneempi maalivahti”, Kreidl kertoo kuopiolaisseuran verkkosivuilla.

Kuopion vuoden jälkeen Kreidl pelasi HSV:n ja FC Nürnbergin reservijoukkueissa ennen siirtymistään SV Riediin kaudelle 2018-19. Kuopion Palloseuran paidassa Kreidlillä on selvät tavoitteet:

”Teen kaikkeni auttaakseni joukkuetta menestymään. Haluan helpottaa joukkueen puolustuspelaamista ja sen organisoimista. Ennenkaikkea haluan voittaa KuPS:ssa Suomen mestaruuden”, Kreidl päättää.

Lähde: KuPSin tiedote

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.