John Carlson teki Washingtonin kanssa 64 miljoonan euron jatkosopimuksen

Jääkiekko | John Carlson teki Washingtonin kanssa 64 miljoonan euron jatkosopimuksen - Seurahistoriansa ensimmäisen Stanley Cupin voittanut Washington Capitals on tehnyt kahdeksanvuotisen jatkosopimuksen joukkueensa avainpelaajiin lukeutuvan John Carlsonin kanssa. 28-vuotiaan yhdysvaltalaispuolustajan uuden sopimuksen arvo on 64 miljoonaa euroa, jolla hän tienaa siis noin kahdeksan miljoonaa euroa per kausi.

Seurahistoriansa ensimmäisen Stanley Cupin voittanut Washington Capitals on tehnyt kahdeksanvuotisen jatkosopimuksen joukkueensa avainpelaajiin lukeutuvan John Carlsonin kanssa. 28-vuotiaan yhdysvaltalaispuolustajan uuden sopimuksen arvo on 64 miljoonaa euroa, jolla hän tienaa siis noin kahdeksan miljoonaa euroa per kausi.

Carlson teki viime kaudella henkilökohtaisen piste-ennätyksensä iskemällä 82 runkosarjaottelussa tehot 15+53=68.

– John on ollut erinomainen ja johdonmukainen pelaaja organisaatiossamme, ja hän on puhjennut yhdeksi NHL:n kärkipuolustajista. Uskomme, että hän on 28-vuotiaana vasta saavuttamassa uransa huipun. Oikeakätisenä puolustajana John pelaa kaikissa avainrooleissa ja on iso osa joukkueemme menestystarinaa. Olemme todella kiitollisia, kun saimme tehtyä hänen kanssaan jatkosopimuksen, Washingtonin GM Brian MacLellan kertoo seuran verkkosivuilla.

NHL-debyyttinsä kaudella 2009-2010 tehnyt Carlson on edustanut NHL:ssä vain Washingtonia. Carlson on pelannut urallaan 608 NHL:n runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt 77+256=333 tehopistettä. 100 pudotuspeliottelun saldo on 18+37=55 tehopistettä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.