Jokereille kolme uutta pelaajaa

Jääkiekko | Jokereille kolme uutta pelaajaa - Hyökkääjä Sakari Manninen sekä puolustajat Viktor Lööv ja Eemeli Räsänen ovat sopineet ehdoista koskien siirtoja Jokereihin. Mannisen ja Löövin sopimukset kattavat ensi kauden, Räsäsen kaksi seuraavaa kautta.

Hyökkääjä Sakari Manninen sekä puolustajat Viktor Lööv ja Eemeli Räsänen ovat sopineet ehdoista koskien siirtoja Jokereihin. Mannisen ja Löövin sopimukset kattavat ensi kauden, Räsäsen kaksi seuraavaa kautta.

Manninen, 26, pelasi menneellä kaudella SHL:n Örebrossa, jossa oli joukkueen tehokkain pelaaja 48 ottelun pistein 11+17=28. Hyökkääjä edusti Suomea niin olympialaisissa (5 peliä, 2+1=3) kuin MM-kisoissa (8, 0+2=2) ja teki näin arvokisadebyyttinsä Leijonissa. Oululaislähtöinen Manninen on Kärppien kasvatti, joka on pelannut SM-liigassa myös KalPassa ja HPK:ssa. Mennyt kausi oli hänelle ensimmäinen ulkomailla.

– Manninen pelasi vahvan kauden ja nousi arvokisapelaajaksi. Hän on kehittynyt viime vuosina paljon ja on monipuolinen joukkuepelaaja. Häneltä löytyy runsaasti luisteluvoimaa, joka on tärkeää tämän päivän jääkiekossa, Jokereiden GM Jari Kurri sanoo seuran verkkosivuilla.

Lööv, 25, on pelannut neljä viime kautta Pohjois-Amerikassa. Ruotsalaispuolustaja pelasi päättyneellä kaudella Iowan ja Albanyn AHL-joukkueissa yhteensä 59 ottelua tehoin 5+19=24. Lööv teki NHL-debyyttinsä Toronto Maple Leafsin paidassa kaudella 2015-16 ja pelasi kaikkiaan neljässä ottelussa. Hän on Södertäljen kasvatti, joka on edustanut kotimaassaan myös MODOa.

– Lööv on äijämäinen ja fyysinen yleispuolustaja, joka pystyy pelaamaan eri rooleissa. Hän on kehittymässä parhaalle tasolleen ja haluaa kovasti eteenpäin urallaan, Kurri luonnehtii.

Räsänen, 19, saapuu Jokereihin Kanadan junioriliiga OHL:stä, jossa hän on kahden viime kauden ajan edustanut Kingston Frontenacsia. Puolustaja teki seuralle 127 pelissä 11+61=72 pistettä. Toissa kaudella Räsänen pelasi alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa ja kuului tällä kaudella alle 20-vuotiaiden maajoukkuerinkiin. Räsänen on Toronto Maple Leafsin toisen kierroksen varaus viime kesältä.

– Räsänen on nuori tulevaisuuden puolustaja, jossa on potentiaalia kehittyä huippupelaajaksi. Hänen raaminsa (200cm / 100kg) ovat vakuuttavat ja laukaus hyvä, Kurri kertoo.

Lähde: Jokereiden tiedote

Tuoreimmat

Näin käy Veikkausliigassa – FC Inter, KuPS ja SJK haastavat HJK:n – sarjanousijoilla edessä vaikea kausi

Veikkausliigan kausi 2021 polkaistaan käyntiin lauantaina 24. huhtikuuta. Lue ennakko alkavasta kaudesta.

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.