Jokerit palkkasi uuden markkinointijohtajan

Jääkiekko | Jokerit palkkasi uuden markkinointijohtajan - Jokerit Hockey Club Oy:n uudeksi markkinointijohtajaksi on nimetty mielikuvamarkkinoinnin ja tapahtumatuottamisen moniosaajana tunnettu Martin Mustonen. Jokereiden tiedotteen mukaan 34-vuotias Mustonen aloittaa tehtävässään 4. maaliskuuta.

Jokerit Hockey Club Oy:n uudeksi markkinointijohtajaksi on nimetty mielikuvamarkkinoinnin ja tapahtumatuottamisen moniosaajana tunnettu Martin Mustonen. Jokereiden tiedotteen mukaan 34-vuotias Mustonen aloittaa tehtävässään 4. maaliskuuta.

Mustonen on toiminut 16 viime vuoden aikana sarjayrittäjänä ja perustanut, lanseerannut sekä tuottanut Suomessa useita valtakunnallisesti menestyneitä yleisötapahtumia ja kuluttajabrändejä. Mustonen tunnetaan erityisesti perustamastaan Summer Up -festivaalista, joka kasvoi hänen vaikutuskautensa aikana 23 hengen tapahtumasta parhaimmillaan yli 40 000 kävijän festivaaliksi.

Mustonen haluaa tuoda Jokereihin monipuolisen osaamisensa ja kokemuksensa erityisesti tapahtumien ja elämysten tuottamisen sekä yleisesti modernin liiketoiminnan kehittämisen parista.

– Euroopan kovimmassa lätkäsarjassa Suomen hienoimmassa hallissa pelaava Jokerit tunnetaan suurten elämysten tuottajana. Jokerit on lähellä sydäntäni ja siksi tuntuukin todella hienolta ja jopa luonnolliselta päästä kehittämään seuran markkinointia ja ottelutapahtumaa, Mustonen kertoo Jokereiden verkkosivuilla.

– Asiakaslähtöinen ja korkeatasoinen elämysten tuottaminen on aina ollut suuri intohimoni, joten otan tehtävän vastaan innolla. Haluamme luoda uusia unohtumattomia hetkiä ja kehittää yhtä Suomen tunnetuimmista urheilubrändeistä, joka sekä kiinnostaa että yhdistää kansaa, hän jatkaa.

Jokerit on yleisömäärissä mitattuna ollut KHL-aikanaan Pohjoismaiden suurin jääkiekkoseura, jonka kotiotteluissa omaa suosikkiaan käyvät kannustamassa lapset, nuoret, aikuiset ja eläkeläiset. Mustonen haluaa luoda jokaiselle kohderyhmälle lisäarvoa, joka entisestään parantaa kannattajien viihtyvyyttä hallilla ja syventää sidettä seuraan.

– Haluamme ottaa kaikki huomioon ja tuottaa aitoa lisäarvoa, joka palvelee jokaista. Tavoitteeni on entisestään lisätä Jokereiden ottelutapahtumien elämyksellisyyttä, tunnettuutta sekä yleisesti mielenkiintoa Jokereiden brändiä kohtaan, Mustonen kertoo.

– Ottelutapahtumiin ja niiden ulkopuolelle tuodaan uusia kiinnostavia ja toistuvia sisältöjä. Haluan, että Jokerit on elossa ja esillä jatkuvasti 24/7/365.

Lähde: Jokerit.com

Tuoreimmat

Roope Riski Veikkausliigan Vuoden pelaaja – Usman Sale Vuoden tulokas

Vuoden 2021 Captain's Ball -gaalassa jaettiin palkinnot Veikkausliigan Vuoden Pelaajalle ja Vuoden tulokkaalle.

Anthony Olusanya siirtyy HJK:hon: ”Hänellä on poikkeuksellinen kyky päästä maalipaikoille”

HJK ja Anthony Olusanya, 20, ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kaudet 2021 ja 2022, ja siinä on optio kaudesta 2023.

Video: Markus Nurmi teki Liiga-historian nopeimman maalin – kiekko verkkoon neljässä sekunnissa!

TPS:n hyökkääjä Markus Nurmi onnistui lauantain Liiga-kierroksella maalinteossa ainoastaan neljän sekunnin pelin jälkeen ottelussa Porin Ässiä vastaan.

TPS:n pisteputki jatkuu, Tapparalle viides voitto putkeen – katso lauantain Liiga-pelien maalikoosteet

Liigassa pelattiin lauantaina seitsemän ottelun kierros. Voittoihin ylsivät HIFK, Ilves, SaiPa, Lukko, TPS, Tappara ja Sport. TPS venytti pisteputkensa jo yhden ottelun mittaiseksi ja Tapparan voittoputki venähti viiteen peliin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.