Jokerit pelaa kaksi kotiotteluaan Tallinnassa

Jokerit pelaa verkkosivujensa mukaan kaksi runkosarjan kotiotteluistaan Tallinnassa lokakuun lopussa seuran juhliessa samalla 51-vuotissyntymäpäiviään.

Jääkiekko | Jokerit pelaa kaksi kotiotteluaan Tallinnassa - Jokerit pelaa verkkosivujensa mukaan kaksi runkosarjan kotiotteluistaan Tallinnassa lokakuun lopussa seuran juhliessa samalla 51-vuotissyntymäpäiviään.

Jokerit järjestää Tallinn Hockey Weekend -tapahtuman yhteistyössä Viron suurimman media-alan yhtiön Estonia Ekspress Meedia AS:n kanssa. Joukkue pelaa Tallinnan vuonna 2015 valmistuneessa ja 5850 katsojaa vetävässä Tondiraba Arenassa kaksi kovaa KHL-ottelua läntisen konferenssin haastajia vastaan. Perjantaina 26.10. vastassa on Spartak Moskova ja kaksi päivää myöhemmin sunnuntaina 28.10. Severstal Tsherepovets. Perjantain kamppailu alkaa klo 18.30 ja sunnuntain klo 15.00. Tondiraba Arena sijaitsee vain kuuden kilometrin ja kymmenen minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta ja satamasta.

Tallinna on Jokereille ja seuran kannattajille erinomainen pelipaikkakunta, sillä se on suomalaisille tuttu ja helppojen yhteyksien päässä. Toissa kaudella Riiassa 2000 suomalaista kannusti joukkueen voittoon lauantaipelissä ja tunnelma oli täysin uskomaton. Nyt edessä on varmasti vieläkin huikeampi tapahtuma.

-Kannattajat nauttivat suunnattomasti pelimatkoista lähipaikkakunnille ja olemme todella iloisia voidessamme tarjota heille tällaisen elämyksen. Tallinnan peleistä tulee varmasti ikimuistoinen kokemus jokaiselle, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

-Yhteisöllisyytemme ja yhteishenkemme vahvistuu näillä matkoilla, kuten olemme Riian ja Pietarin kanssa saaneet huomata. Nyt pääsemme vieläpä täysin uuteen paikkaan Tallinnaan, jossa Viron jääkiekon kehityksen myötä on paljon kannattajapotentiaalia niin Jokereiden kuin koko KHL:n suuntaan, Kohonen jatkaa.

Liput otteluihin myy Ticketmaster ja Viron puolella Piletilevi. Hinnat ovat 29 – 59€ (+palvelumaksu).

Lähde: Jokerit.com

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.