Jose Mourinho hylkäsi kiinalaisseuran tarjoaman 100 miljoonan euron sopimuksen

Champions League | Jose Mourinho hylkäsi kiinalaisseuran tarjoaman 100 miljoonan euron sopimuksen - Portugalilainen jalkapallovalmentaja Jose Mourinho sai potkut Manchester Unitedista joulukuussa 2018 ja on ollut sen jälkeen ilman töitä.

Portugalilainen jalkapallovalmentaja Jose Mourinho sai potkut Manchester Unitedista joulukuussa 2018 ja on ollut sen jälkeen ilman töitä.

Sky Sports uutisoi viikonloppuna Kiinan liigassa pelaavan Guangzhou Evergranden tarjonneen Mourinholle jättimäistä 100 miljoonan euron sopimusta. Mourinho kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta.

Kysymyksessä olisi ollut tiettävästi kaikkien aikojen rahakkain jalkapallovalmentajalle tarjottu sopimus.

Sky Sportsin lähteiden mukaan Guangzhou Evergrande olisi maksanut Mourinholle reilun 30 miljoonan euron vuosipalkan. Sen lisäksi hän olisi saanut itse määritellä sopimuksen pituuden.

Mourinhon siirtohuhut Kiinan liigaan saivat alkunsa huhtikuussa, kun hän tapasi Lontoossa miljardööri Xu Jiayinin, joka on  Guangzhou Evergranden pääomistajanana hääräävän Evergrande-yhtiön perustaja ja puheenjohtaja.

Mourinhon on aiemmin ilmoittanut haluavansa jatkaa valmentamista Euroopassa.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.