Jose Mourinho hylkäsi kiinalaisseuran tarjoaman 100 miljoonan euron sopimuksen

Champions League | Jose Mourinho hylkäsi kiinalaisseuran tarjoaman 100 miljoonan euron sopimuksen - Portugalilainen jalkapallovalmentaja Jose Mourinho sai potkut Manchester Unitedista joulukuussa 2018 ja on ollut sen jälkeen ilman töitä.

Portugalilainen jalkapallovalmentaja Jose Mourinho sai potkut Manchester Unitedista joulukuussa 2018 ja on ollut sen jälkeen ilman töitä.

Sky Sports uutisoi viikonloppuna Kiinan liigassa pelaavan Guangzhou Evergranden tarjonneen Mourinholle jättimäistä 100 miljoonan euron sopimusta. Mourinho kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta.

Kysymyksessä olisi ollut tiettävästi kaikkien aikojen rahakkain jalkapallovalmentajalle tarjottu sopimus.

Sky Sportsin lähteiden mukaan Guangzhou Evergrande olisi maksanut Mourinholle reilun 30 miljoonan euron vuosipalkan. Sen lisäksi hän olisi saanut itse määritellä sopimuksen pituuden.

Mourinhon siirtohuhut Kiinan liigaan saivat alkunsa huhtikuussa, kun hän tapasi Lontoossa miljardööri Xu Jiayinin, joka on  Guangzhou Evergranden pääomistajanana hääräävän Evergrande-yhtiön perustaja ja puheenjohtaja.

Mourinhon on aiemmin ilmoittanut haluavansa jatkaa valmentamista Euroopassa.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.