Juhani Tyrväiselle kuuden ottelun pelikielto

HIFK:n Juhani Tyrväinen on saanut kuuden ottelun pelikiellon Kärpät – HIFK -ottelussa tapahtuneesta rikkeestä.

Tyrväinen löi Kristian Vesalaista poikittaisella mailalla polvitaipeeseen todella pahan näköisesti, eikä saanut siinä tilanteessa kuin kahden minuutin rangaistuksen. Liigan kurinpitovaliokunta ilmoitti välittömästi, että ottaa tapauksen käsittelyyn ja tänään he julkaisivat tuomionsa.

Sosiaalisessa mediassa tapaus tuomittiin todella pahasti ja sielä sanotaan, että pahimmassa tapauksessa Vesalaisen ura olisi voinut katketa siihen paikkaan, mikäi isku olisi osunut pahemmin.

Katso tilanne videolta:

Jos video ei näy, katso se tästä linkistä.

HIFK:lla on Liigan runkosarjaa enää kolme ottelua jäljellä, joten on varmaa, että Tyrväinen tulee vasta neljänteen playoff -otteluun mukaan.

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.