Juho Mäkelä siirtyy PS Kemiin: ”Olen kovassa tikissä”

Jalkapallo | Juho Mäkelä siirtyy PS Kemiin: "Olen kovassa tikissä" - Kaksi kertaa Veikkausliigan maalipörssin (2005,2010) voittanut hyökkääjä Juho Mäkelä ja PS Kemi ovat solmineet kauden 2018 kattavan pelaajasopimuksen.

Kaksi kertaa Veikkausliigan maalipörssin (2005,2010) voittanut hyökkääjä Juho Mäkelä ja PS Kemi ovat solmineet kauden 2018 kattavan pelaajasopimuksen.

Mäkelä on edustanut Veikkausliigassa aikaisemmin HIFK:ta VPS:aa, HJK:ta, IFK Mariehamnia ja SJK:ta. 34-vuotias Mäkelä rikkoi viime kaudella HIFK-paidassa 100 liigamaalin rajapyykin.

Mäkelä on urallaan valittu myös Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi ja voittanut neljän Suomen mestaruuden lisäksi kerran Suomen Cupin.

– Olen täynnä intoa. Takana on kovaa vedetty pre-season, pohjatyöt kautta varten on tehty tosi hyvin ja olen kovassa tikissä. Olen myös tosi iloinen PS Kemin kanssa syntyneestä sopimuksesta, parhaillaan joukkueen mukana Rovaniemen leirillä oleva Mäkelä kertoo PS Kemin verkkosivuilla.

Mäkelä on pelannut uransa aikana ulkomailla mm. Skotlannissa, Australiassa, Saksassa ja Sveitsissä. Maajoukkuekokemusta hänellä on poikamaajoukkueista, B-maajoukkueesta ja A-maajoukkueestakin seitsemän ottelun verran.

– On tullut kierreltyä ympäriinsä, mutta edessä on vielä hyviä pelivuosia, hyväntuulinen Mäkelä vakuuttaa.

Yksi Mäkelän ikimuistoisimmista maaleista nähtiin 28.7.2017, kun Mäkelän edustama skotlantilainen Hearts kohtasi harjoitusottelussa espanjalaisen suurseura FC Barcelonan. Barca voitti skotlantilaiset selvästi lukemin 1-3. Mäkelä vastasi Heartsin 1-1 tasoitusmaalista, jonka myötä hänestä tuli ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on tehnyt maalin Barcelonaa vastaan.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.