Jukka Halme jatkaa HIFK:ssa: ”Jugi on HIFK:lle kuin Francesco Totti AS Romalle”

HIFK tiedottaa verkkosivuillaan, että Jukka Halme ja HIFK ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen. 33-vuotias Halme pelasi päättyneellä Ykkösen kaudella 21:ssä ottelussa onnistuen kaksi kertaa maalinteossa.

Kesikentällä viihtyvä Jugi on edustanut nykyisellä pestillään IFK:ta jo vuodesta 2011. Hän oli tärkeä palanen keskikenttää, kun IFK juhli Ykkösen mestaruutta päättyneellä kaudella. Jugi on tunnettu loistavana joukkuepelaajana, joka jättää kentälle astuessaan aina kaikkensa. Siitä esimerkkinä hän on saanut lempinimen ”Bragun Gattuso.”

– Hyvät fiilikset kun saatiin sopimusneuvottelut maaliin hyvissä ajoin. Hienon viime kauden päätteeksi otettiin hetki vähän happea, mutta valmistautuminen tulevaa varten on jo käynnissä. Tässä ihan odottelee, että vuosi vaihtuisi ja päästäisiin taas joukkueen kanssa tekemään yhdessä hommia.

HIFK:n urheilutoimenjohtajan Mika Lönnström kommentoi Halmeen jatkosopimusta lyhyesti mutta ytimekkäästi.

– Jugi on HIFK:lle kuin Francesco Totti AS Romalle, tarvitsemme hänen kaltaisen pelaajan panoksen joukkueeseen.

Kuva: HIFK Fotboll

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.