Jukureiden pistenikkari Zach Budish siirtyy TPS:ään

Jääkiekko | Jukureiden pistenikkari Zach Budish siirtyy TPS:ään - Yhdysvaltalaislaitahyökkääjä Zach Budish siirtyy loppukaudeksi sarjataulukossa toisena olevan TPS:n riveihin.

Yhdysvaltalaislaitahyökkääjä Zach Budish siirtyy loppukaudeksi sarjataulukossa toisena olevan TPS:n riveihin.

Tällä kaudella Budish on ollut Jukureiden tehokkain hyökkääjä pistesaldolla 15+17=32. Toista kauttaan Jukureissa pelannut Budish oli mikkeliläisten paras pistemies viime kaudella.

– Haluamme kiittää Budishia mahtavasta panoksesta Jukurien liigan alkutaipaleella ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää uran jatkoon, Jukurien toimitusjohtaja Tuomas Muotka kertoo Jukureiden verkkosivuilla.

– Taloudellisesti tämä on tarpeellinen siirto tulevaa kautta ajatellen. Joukkue taistelee edelleen sarjasijoituksista sata lasissa ja keskitymme niiden pelaajien kehityskaareen, jotka ovat avainroolissa seuran tulevaisuudessa, Muotka jatkaa.

TPS luonnehtii verkkosivuillaan Budishia voimahyökkääjäksi, joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että molemmilla laidoilla.

– Ison kokonsa ansiosta hän on erinomainen pelaaja maalin ja laitojen lähellä. Uskon, että hän sopeutuu erinomaisesti joukkueeseemme, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki

Budishin siirto toteutuu heti, eikä häntä nähdä tiistaina KooKoota vastaan Jukurien pelipaidassa.

Budish pelaa TPS:ssä pelinumerolla 18.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.