Justus Annunen ja Markus Niemeläinen tekivät NHL-sopimukset: ”Makeat fiilikset”

Jääkiekko | Justus Annunen ja Markus Niemeläinen tekivät NHL-sopimukset:
Kuva: Colorado Avalanche / www.nhl.com/avalanche

Oulun Kärppien maalivahti Justus Annunen ja Porin Ässien puolustaja Markus Niemeläinen allekirjoittivat vappuaattona NHL-tulokassopimukset. Annunen teki kolmivuotisen tulokassopimuksen Colorado Avalancheen ja Niemeläinen solmi kaksivuotisen tulokassopimuksen Edmonton Oilersin kanssa.

Avalanche varasi Annusen jääkiekkoliiga NHL:ään kolmannella kierroksella kesällä 2018. Niemeläinen puolestaan on Oilersin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2016.

20-vuotias Annunen pelasi huippukauden Liigassa. 23 ottelussa Kärppien maalilla pelanneen veskarilupauksen torjuntaprosentti oli 92,9 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,77. Nollapelejä Annuselle kertyi kuusi. Kiekko-Laserin kasvatti teki viime kaudella myös liigaennätyksen, kun hän piti maalinsa puhtaana yhtäjaksoisesti 302 minuuttia ja 5 sekuntia.

21-vuotias Niemeläinen oli voittamassa Suomen mestaruutta HPK:ssa keväällä 2019. Viime kaudella Niemeläinen pelasi Ässissä 54 runkosarjaottelua tehoilla 1+6=7. Hän sai eniten jääaikaa (19:46) Ässien pelaajista ottelua kohden.

– Nyt on kieltämättä makeat fiilikset. Ässillä on iso rooli siinä, että pääsin tekemään NHL-sopimuksen. Sain täällä heti alusta lähtien paljon luottoa ja vastuuta ja kehityin Ässissä seuraavalle tasolle, Niemeläinen kommentoi Ässien verkkosivuilla.

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.