JYPissä pelaajaliikennettä – kaksi uutta pelaajaa, jatkosopimus ja sopimuksen purku

Jääkiekko | JYPissä pelaajaliikennettä - kaksi uutta pelaajaa, jatkosopimus ja sopimuksen purku - Liigassa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä oleva JYP on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Robert Rooban kanssa. Lisäksi puolustajat Nolan Yonkman ja Oscar Eklund liittyvät joukkueeseen. Laitahyökkääjä Henri Tammisen sopimus on purettu.

Liigassa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä oleva JYP on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Robert Rooban kanssa. Lisäksi puolustajat Nolan Yonkman ja Oscar Eklund liittyvät joukkueeseen. Laitahyökkääjä Henri Tammisen sopimus on purettu.

Kolmatta kauttaan JYPissä pelaava Robert Rooba, 25, solmi JYPin kanssa kevääseen 2021 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Kuusi liigamaalia maajoukkuetaukoon mennessä iskenyt Rooba on JYPin maalipörssissä kolmantena.

”Robi tuo kaukaloomme kokoa, luisteluvoimaa ja laukauksia. Pukukoppiimme tämä joukkueen ilopilleri tuo ison määrän energiaa. Pelaajana Robi on jo tuloksentekijä, mutta vielä kehittyvässä iässä. Olemme JYPissä iloisia tästä jatkosopimuksesta, ottajia olisi ollut runsaasti muuallakin”, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari Rooban jatkosopimusta seuran tiedotteessa.

Nolan Yonkman ja Oscar Eklund saapuvat vahvistamaan JYPin puolustusta

Isokokoinen (198 cm, 114 kg) Nolan Yonkman on tuttu mies liigakentiltä, sillä hän on pelannut JYPissä kolme edellistä kautta. 37-vuotias Yonkman on pelannut 76 NHL-ottelua sekä playoffs-pelit mukaan luettuna lähes 800 AHL-ottelua. Yonkmanin sopimus JYPin kanssa päättyy 20. tammikuuta 2019.

Oscar Eklund on pelannut aikaisemmin Liigassa yhteensä viitenä kautena Kärppien, HIFK:n ja KooKoon riveissä. 30-vuotias Eklund on pelannut uransa aikana myös Ruotsissa ja Saksassa. Eklundin pesti JYPissä on sovittu tällä erää päättyväksi 12. tammikuuta 2019.

”JYPin syksyä ovat varjostaneet sekä heikko kilpailumenestys että muutaman puolustajan loukkaantuminen. Sekä Yonkman että Eklund tekevät JYPistä paremman, heillä molemmilla on pelissään selkeä henkilökohtainen erikoisosaaminen, jonka he meille mukanansa tuovat”, sanoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

JYPin ja laitahyökkääjä Henri Tammisen tiet eroavat

Henri Tammisen JYP-taival päättyy. HIFK:sta JYPiin täksi kaudeksi siirtynyt 25-vuotias Tamminen ehti pelata tällä kaudella JYPin paidassa viisi liigaottelua ilman tehopisteitä.

”Emme löytäneet Henkalle JYPistä hänelle sopivaa roolia ja nyt sekä seura että pelaaja etsivät Tammiselle uutta pelipaikkaa. JYP kiittää Tammista hänen panoksestaan ja toivottaa onnea tulevaisuuteen.”

Tuoreimmat

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

KuPSin eurounelma elää – UEL-lohkovaihe yhden voiton päässä!

Kuopion Palloseuran huippuotteet eurokentillä saivat jatkoa, kun KuPS kukisti Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen ottelussa Liettuan mestarijoukkue FK Suduvan 1–0 (1–0). KuPS eteni voitolla Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle, eli neljänteen ja viimeiseen karsintavaiheeseen.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.