JYPissä pelaajaliikennettä – kaksi uutta pelaajaa, jatkosopimus ja sopimuksen purku

Jääkiekko | JYPissä pelaajaliikennettä - kaksi uutta pelaajaa, jatkosopimus ja sopimuksen purku - Liigassa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä oleva JYP on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Robert Rooban kanssa. Lisäksi puolustajat Nolan Yonkman ja Oscar Eklund liittyvät joukkueeseen. Laitahyökkääjä Henri Tammisen sopimus on purettu.

Liigassa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä oleva JYP on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Robert Rooban kanssa. Lisäksi puolustajat Nolan Yonkman ja Oscar Eklund liittyvät joukkueeseen. Laitahyökkääjä Henri Tammisen sopimus on purettu.

Kolmatta kauttaan JYPissä pelaava Robert Rooba, 25, solmi JYPin kanssa kevääseen 2021 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Kuusi liigamaalia maajoukkuetaukoon mennessä iskenyt Rooba on JYPin maalipörssissä kolmantena.

”Robi tuo kaukaloomme kokoa, luisteluvoimaa ja laukauksia. Pukukoppiimme tämä joukkueen ilopilleri tuo ison määrän energiaa. Pelaajana Robi on jo tuloksentekijä, mutta vielä kehittyvässä iässä. Olemme JYPissä iloisia tästä jatkosopimuksesta, ottajia olisi ollut runsaasti muuallakin”, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari Rooban jatkosopimusta seuran tiedotteessa.

Nolan Yonkman ja Oscar Eklund saapuvat vahvistamaan JYPin puolustusta

Isokokoinen (198 cm, 114 kg) Nolan Yonkman on tuttu mies liigakentiltä, sillä hän on pelannut JYPissä kolme edellistä kautta. 37-vuotias Yonkman on pelannut 76 NHL-ottelua sekä playoffs-pelit mukaan luettuna lähes 800 AHL-ottelua. Yonkmanin sopimus JYPin kanssa päättyy 20. tammikuuta 2019.

Oscar Eklund on pelannut aikaisemmin Liigassa yhteensä viitenä kautena Kärppien, HIFK:n ja KooKoon riveissä. 30-vuotias Eklund on pelannut uransa aikana myös Ruotsissa ja Saksassa. Eklundin pesti JYPissä on sovittu tällä erää päättyväksi 12. tammikuuta 2019.

”JYPin syksyä ovat varjostaneet sekä heikko kilpailumenestys että muutaman puolustajan loukkaantuminen. Sekä Yonkman että Eklund tekevät JYPistä paremman, heillä molemmilla on pelissään selkeä henkilökohtainen erikoisosaaminen, jonka he meille mukanansa tuovat”, sanoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

JYPin ja laitahyökkääjä Henri Tammisen tiet eroavat

Henri Tammisen JYP-taival päättyy. HIFK:sta JYPiin täksi kaudeksi siirtynyt 25-vuotias Tamminen ehti pelata tällä kaudella JYPin paidassa viisi liigaottelua ilman tehopisteitä.

”Emme löytäneet Henkalle JYPistä hänelle sopivaa roolia ja nyt sekä seura että pelaaja etsivät Tammiselle uutta pelipaikkaa. JYP kiittää Tammista hänen panoksestaan ja toivottaa onnea tulevaisuuteen.”

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.