Kaikkien aikojen ensimmäinen japanilaisurheilijan dopingkäry olympialaisissa

Pyeongchang 2018 | Kaikkien aikojen ensimmäinen japanilaisurheilijan dopingkäry olympialaisissa - Japanin olympiajoukkueen kaukalopikaluistelija Kei Saito on kärynnyt dopingista Pyeongchangin olympialaisissa. Asiasta kertoo Urheilun kansainvälinen vetoomustuomiostuin CAS.

Japanin olympiajoukkueen kaukalopikaluistelija Kei Saito on kärynnyt dopingista Pyeongchangin olympialaisissa. Asiasta kertoo Urheilun kansainvälinen vetoomustuomiostuin CAS.

Jos Saiton näyte varmistuu positiiviseksi niin kyseessä on Etelä-Korean talviolympialaisten ensimmäinen dopingkäry ja samalla kaikkien aikojen ensimmäinen japanilaisurheilijan käry olympialaisissa.

21-vuotias Saito oli antanut kisojen ulkopuolella näytteen, jossa oli asetatsolamidia. Saito on poistunut vapaaehtoisesti olympiakylästä. Hän on kilpailukiellossa kaikista kisoista siihen asti, kunnes asia on täysin tutkittu. Saito oli varamies Japanin 5 000 metrin kaukalopikaluistelujoukkueessa.

Japanilaisen uutistoimiston Kyodon mukaan Japanin olympiakomitean on määrä pitää tiedotustilaisuus tiistaina.

Suomessa asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lähteet: Reuters, NBC

Tuoreimmat

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Rallin MM-sarja jatkuu syyskuussa Virossa

Maaliskuussa tauolle jäänyt Rallin MM-sarja jatkuu alkuperäisen kisakalenterin ulkopuolisella osakilpailulla Virossa 4.–6. syyskuuta.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.