Kaisa Mäkäräinen lopettaa uransa

Urheilu247 - urheilu-uutisia ja urheilumaailman tapahtumia

Suomen kaikkien aikojen menestynein ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen on päättänyt lopettaa hienon uransa. Mäkäräinen, 37, ilmoitti lopettamispäätöksestään Instagram-tilillään.

Mäkäräisen viimeiseksi kilpailuksi jää tänään Kontiolahdella hiihdettävä maailmancupin takaa-ajokisa.

Mäkäräinen kilpaili ampumahiihdon maailmancupissa jo 15. kauttaan. Hän on noussut palkintokorokkeelle mc-kisassa 85 kertaa.

Vuoden urheilijaksi vuonna 2011 valittu Mäkäräinen voitti uransa aikana maailmancupin kolme kertaa. MM-kisoissa Mäkäräinen on voittanut  yhden kultamitalin, hopeamitalin ja neljä pronssia.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä