Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Panthers tiedotti perjantaina tehneensä vaihtokaupan Pittsburgh Penguinsin kanssa. Pittsburgh saa treidissä puolustaja Mike Mathesonin ja hyökkääjä Colton Sceviourin.

Floridaan siirtyvä Hörnqvist on voittanut uransa aikana kaksi kertaa Stanley Cupin Pittsburghissa (2016 ja 2017). Hörnqvist on pelannut NHL:ssä 770 runkosarjaottelua tehoilla 238+242=480 ja 90 pudotuspeliottelua pistein 25+21=46.

– Patric on todistettu voittaja ja mestari ja hän tuo kilpailua joukkueeseemme. Hän on lahjakas veteraanihahmo, joka pelaa särmikkäästi ja odotamme innolla, mitä hän voi tuoda joukkueeseemme, Floridan GM Bill Zito kommentoi NHL:n verkkosivuilla.

Hörnqvistillä olisi ollut vielä kolme kautta jäljellä sopimusta Pittsburghin kanssa. Floridassa hän saa joukkuekavereikseen suomalaispelaajista Aleksander Barkovin, Eetu Luostarisen, Erik Haulan ja Aleksi Saarelan. Myös Henrik Borgström kuuluu Floridan sopimuspelaajiin.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.